Van egy településünk, ahol a helybélieknek saját különbejáratú örömlányuk van. Annyira hozzátartozik már a faluhoz, mint a templomtornya vagy a helybéli lakodalmas zenekar. Szinte mindenki ismeri, de érthető okokból a kamerák előtt senki nem vállalta fel, hogy valaha is befeküdt volna a szépség ágyába. Summa summarum, annak ellenére, hogy a helybéli férfiak álltása szerint még véletlenül sem fanyalodnának a kellemes szolgáltatásra, a szorgalmas nő néhány év alatt hatalmasat fejlődött, mind anyagilag, mind logisztikailag. Kezdetben egy félreeső telken állította fel lepusztult lakókocsiját és itt osztotta a gyönyört napi 24 órában. Majd amikor szükségét érezte egy kis intimitásnak egy helyes kis felépítménnyel körbe is kerítette a kéj-járművet. Az önkormányzatnak már azelőtt is hihetetlen módon csípte a szemét a szemtelen prostituált, aki nyíltan letáborozott a faluban, nem éppen jó hírét keltve a településnek. Nosza az engedély nélküli kerítés építésért villámgyorsan meg is...

Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

a Pepita
Ha ennyire innovatív és szorgalmas a hölgy, akkor a település lakóinak ha volna egy csepp eszük, megválasztanák polgármesternek...Egy prosti, aki nem szégyelli a szakmáját, üdítő kivétel lenne a sok politikai prosti mellett...:))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lópicigáspár
@jancsik68: Na szaladj neki még egyszer, mert ez így elég hablaty! :-)
lópicigáspár
@jancsik68: Akkor egy kis szövegelemzés! Ugye azt írtam, hogy gyújtsák rá a házat! Nem azért mert utálom a kurvákat, hanem mert balfasz a hatóság, hogy nem tudta behajtani a bírságot. Erre mit írsz!: gyermeteg antiprosti. (ez valami olyan lehet, mint az antialkoholista-ellenes?) Ez a kifejezés valahogy ezidáig kimaradt a szótáramból, így kérnék egy pontos szójelentés meghatározás! Egyébként, ha a hatóságnak egy csepp esze lenne, vagyonosodási eljárást kezdeményezne, de Te gondolom ezt sem értenéd mit jelent. Aztán, hogy nem fogadott! Nem ismerem a hölgy szerencsejáték szokásait! Ha netán arra céloztál, hogy engem, hát nem! De csak azért, mert nem is kerestem, hisz hihetetlen módon, de rendezett családi életem van. Az utolsó két mondatod, meg katasztrófa! Lekurvázni Szűz Máriát, mikor a KDNP kormányzópárt, hát nagy bátorság! Javasolnám továbbá, a helyesírás ellenőrző bekapcsolását a gépeden, mert, ha a tartalom még el is menne, de a külalak katasztrofális! :-)
zabhegyező
Csak a politikus nézheti hülyének a másikat?
Tisztelem az ilyen nőket, mert ők legalább adnak valamit a kuncsaftnak!
"Ha lesz valamid, nevezd úgy, hogy Jankó!
Ok, ha neked lesz akkor az meg kankó."
jancsik68
@lópicigáspár:akinek, gyermeke nem férjétől származik,azt leginkább a keresztény egyház vetette és veti meg.Az ilyen gyermeket zabigyermeknek nevezi.A

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.