Intim titkokról rántotta le a leplet Zalatnay Cini. A népszerű énekesnő őszintén vallott arról, hiába voltak nézeteltérések közte és Komár Laci között, mindvégig vonzódtak egymáshoz, sőt, sokszor engedtek a kísértésnek és a testiségnek is.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

adrenalink
Nem volt Komár a szívem csücske, de nagyot nőtt a szememben, hogy eltitkolta a bulvárhiénák elől a betegségét. Istenem, mennyi szenzációhajhász firkálmánytól szabadított meg minket...! Ezért akik szerették és tisztelték őt jobban tennék, ha befognák a mocskos pofájukat!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
honeykiss
Zalatnay és az intim titkok...na ez marha jó messze van ő az intimitástól...szégyelheti magát...hogy képes ezt tenni ,valakit megalázni halála után,még védekezni sem tud...riherongy, de az Isten nem bottal ver, remélem jócskán megtapasztalja majd...
DogAdventures
A valóság néha olyan filmre hasonlít, amit nincs is kedvünk megnézni.
overdose
@honeykiss: Komár kidobta a kórházból ! csak nem pénz szagot érzet minden a feleséget érint,elvégre együtt épitették a házat is!
sza
Hülye tyúk!!! A pénzért mindenre képes! Ha most Komár Laci tehetné lekenné a maflás párját...
honeykiss
@overdose: Cini mindíg is ilyen linkóci volt.../nem vagyok egy mai csirke,emlékszem a régi dolgaira...de most amit művel az egy aljadék dolog.
Dr plágium
Te hülye picha! Mi lenne ha befognád a szádat?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.