Gáspár Győző felett a bíróság ítéletet hozott ma. Ám még vasárnap este igazán győzikés levelet írt a Facebookon rajongóinak. A levél több részlete azonban francia és kanadai írók tollából való... Bár az is igaz: Győző soha nem állította, hogy csakis saját gondolatait osztotta meg az emberekkel...

Forrás: Nők Lapja Cafe
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Kutyafüle
@QQCSI: Oké, valamikor a propin is volt ilyen, csak nem tudtam, hogy azt diszlájknak hívják.
QQCSI
@Kutyafüle: Azt hiszem, jobb is hogy nincs,
kevesebb az ok az anyázásra. :)
Kutyafüle
@honeykiss: Várjál, még nem mondtam el az esti imát:))
Stephen Hawking
webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:B-fdZozAursJ:www.polusonline.com/2012/06/felmilliard-forintot-adott-gyozinek.html+&cd=4&hl=hu&ct=clnk&gl=hu&client=firefox-a

"Győzike nagymamája, Maris mama (†79) dédunokáinak, Evelynnek és Virágnak három házat vett, közjegyző előtt tanúsította, hogy 196 millió forintot készpénzben adott az évek alatt, s a végakaratában is kedvenc unokáját jelölte meg örököseként. Legalábbis ezt állítja a showman az ügyészségre eljuttatott vallomásában, amit az adócsalási ügyében tett."
Stephen Hawking
Fogjatok le!!! Ekkorát még Münchausen báró sem hazudott:

"– Hosszú betegség után éppen egy éve meghalt anyai nagyanyám, Maris mama. Én voltam a kedvence, már gyerekkoromban is csak ő hitte el, amikor mondogattam: híres leszek! Beát se anyám, se apám nem kedvelte, mert mást néztek ki nekem, így amikor udvarolni kezdtem, a nagyihoz költöztem.
Szüleim ki is tagadtak, amikor feleségül vettem Beát, de a mama mellettünk maradt, folyamatosan pénzelt, segített minket – mesélte Győzike.

– Evelyn születésekor Nógrádmegyerben vett a pici lány nevére egy vadonatúj házat, oda költöztünk a babával. Később beteges lett szegény, ezért Hajdúszoboszlóra járt a gyógyvíz miatt, itt vett öt évvel később egy másik házat Evelynnek.

Amint megszületett Virág, azt mondta: neki sem lehet kevesebb, ezért megvásárolta nevére Salgótarjánban a későbbi Győzike-villát, a mama szerint ez kitett kettőt. Ez tíz éve történt, vagyis szó sem lehetett adócsalásról – szögezte le határozottan Győzike."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.