A libacomb az egyik kedvenc ételem, de sokáig nem mertem hozzáfogni otthon az elkészítésének, mert féltem, hogy nem sikerül. Kemény lesz, nyers lesz, szaga lesz, mit tudom én, mindenesetre nem készítettem. Aztán Gizi néni meglepett a recepttel. Összeszedtem magamat, és elhatároztam, hogy rövidesen úgyis Márton napja lesz, akkor úgyis libát szokás enni, bizony tartok egy főpróbát! No, kérem, a recept jó, a liba omlós, és ízletes lett, úgyhogy bármikor megismétlem. Ha más is érezte már, hogy retteg a libától, itt az alkalom, hogy legyőzze a paráját!

Forrás: nokorszak.hu
Feltöltő: Angelika
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pilóta
A Márton-napi liba-lakomáról szóló első írásos beszámoló 1171-ből származik.
martonnap.hu/

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.