A pasik halálra szorongják magukat a péniszük mérete miatt, pedig az egésznek semmi értelme. Mint már egy korábbi cikkünkben említettük, nem a méret a lényeg, illetve ebben a formában ez nem igaz, a pontosabb megfogalmazás az, hogy nem a hossz a lényeg. Mégis azon görcsölnek az urak, hogy elég nagy-e a férfiasságuk, aztán ettől vagy gátlásosak, vagy túl büszkék lesznek, de nem kéne, mert a túl hosszú pénisz fájdalmat okoz egy nőnek, a túl vékony meg fel sem tűnik. Legideálisabb az átlagos, na de mi az átlagos?

Forrás: nokorszak.hu
Feltöltő: Angelika
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lópicigáspár
De, hogy a 7,62-t honnan vették? Tuti valami militáris őrült mért, hisz az az AK-47-es acélmagvas lövedék mérete! :-)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pilóta
@kukac50: 21:20
Mit mondjak, hát nem is a kukac:-)
Darthon1
Szóltam az asszonynak, olvassa el a cikket, csak hogy tudja mennyire el van kényeztetve. :DDDD
Rézangyal
Mindig meglepődöm, hogy ez a téma mekkora lázba bírja hozni az embereket. Én azt mondom, hogy az ideális méret mindenkinek más. Kérdés hányat szült és hogyan, valamint alapvetően mekkora a "befogadó képessége". Innentől kezdve lehet vitázni azon, mekkora az átlagos, mihez viszonyítva és kinek is jó az? ;)
profon
Férfi meztelenül a tükör előtt . "Ha 5 centivel hosszabb lenne én lennék a király " Asszony a háttérből. "Ha 5 centivel kisebb lenne te lennél a királynő" :)
bosszants
@ila51: Márti a mentorom ide s tovva 35 éve :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.