Az édességgyártók és kereskedők számára is kiemelten fontos a november-decemberi időszak a népszerű női névnapok, valamint a Mikulás, a karácsony és a szilveszter miatt. Például bonbonokból az éves mennyiség 18 százaléka ebben a két hónapban fogy a GfK Hungária Háztartáspanel adatai alapján. Míg csokoládémikulásból a fogyasztók választása inkább a márkás termékekre esik, addig szaloncukorból már minden második kilogramm nem az előrecsomagolt, hanem a kimért kínálatból kerül a karácsonyfákra.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: bogyó
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szöszmösz
@csikknorisz: Szerintem félre értetted. A fapados -mellesleg kivételesen szellemesen- arra
vonatkozik, hogy semmi csomagolás, semmi fakszni, hanem pucér diszkont árú , márka jelzés nélkül. Mellesleg van aki szereti a konzum szaloncukrot akár nosztalgiából. Mi a tesóimmal még azon is vitatkoztunk, hogy melyikünknek jutott, rózsaszín, fehér, sárga vagy
barna.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bosszants
@keresztapa: Bocs kolléga az a "fehérárú".
keresztapa
@bosszants: Hát ez nem az a fekete, ami fehérnek látszik, de hogy fekete az biztos! Csak még nem tisztázott körülmény, amikor tisztázásra kerülne akkorára elfogy, mint Bajnai libái!
szöszmösz
@keresztapa: Na sikerült jól összezavarni. Most már azt sem tudom mi az a szalon cukor! :)
keresztapa
@szöszmösz: Az az édesség amit a karácsony fára, avagy fenyőfára, vagy alá helyezik el a fa díszítésére, vagy a gyerekek kívánságának, édesség szeretetük kielégítésére, mely lehet fán díszesen csomagoltan, vagy alant csomagolatlanul tányéron, szalvétán, díszedényen, tálcán, avagy tasakban, zacskóban.
ila51
@csikknorisz: pedig azok izgalmasak voltak , volt belőle négy szín , és találgattuk ki milyet húzott. Elég kemény volt az igaz , de még akkor az is jó volt , mert gyermekként nem is sokkal több gondunk volt :))
ila51
@szöszmösz: ja , és még örültünk a földi mogyorónak , azzal aztán pillanatok alatt tele szemeteltük a szobát..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.