Kiválasztotta A Dal című produkció zsűrije azt a harminc dalt, amely vesz részt az Eurovíziós Dalfesztivál február 2-án, az M1-en induló magyar előválogató show-jában.

Az előválogatottba bejutott énekesek között van Gáspár Laci, Keresztes Ildikó, Polyák Lilla, Radics Gigi és Vastag Csaba.

Az MTVA székházában tartott sajtótájékoztatón az öttagú zsűri - Rúzsa Magdi énekes, Rakonczai Viktor zeneszerző, Walkó Csaba, a Compact Disco énekese, Rákay Philip, az M1-M2 intendánsa, valamint Csiszár Jenő rádiós és televíziós műsorvezető - tagjai által felsorolt dalok előadóit Novodomszky Éva, A Dal című dalválasztó show női műsorvezetője nevezte meg.

A dalválasztó műsorsorozat férfi műsorvezetője Gundel Takács Gábor lesz.

A pároshoz szerdán Buda Márton, a Petőfi Rádió reggeli műsora, a Talpra magyar! és a köztévé hétvégi Ma reggel című magazinműsorának műsorvezetője is csatlakozott. Buda Márton, akit a Szimfonik Live produkció konferansziéjaként is jól ismerhetnek a fiatalok, A Dal színfalai mögött készít majd interjúkat a műsorban szereplő énekesekkel és zenekarokkal.

A következő előadók jutottak tovább: Gyurcsik Tibor, Janicsák Veca, Polyák Lilla, Radics Gigi, Plastikhead feat Gáspár Laci, Puskás Peti, The (hated) Tomorrow zenekar, Rácz Gergő, Völgyesi Gabi, Palcsó Tamás, Szirtes Edina Mókus, Szabó Ádám, Vastag Tamás, Baricz Gergő, Mrs Columbo, Egy Másik Zenekar, Bye Alex, Éliás Gyula, Kállay Saunders András, Mohamed Fatima, Background, Fehér Zoltán, Rami, Flash Travel, Agárdi Szilvi-Pál Dénes, Burai Krisztián, United, Brasch Bence, Bogi.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.