BUDAPEST - Radics Gigitől (15) hangos a zenei szakma. A Megasztár legutóbbi szériájának győztesét ugyanis kiadója indítja a jövő évi Eurovíziós Dalfesztivál magyarországi megmérettetésén, ahol számtalan híres énekessel kell megküzdenie a győzelemért, hogy ő legyen az, aki hazánkat képviselheti Svédországban.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

adrenalink
Ahhoz először el kellene takarítani Orbánt a magyar politika élvonalából...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
almalibre
@orogordog: Ha valaki megnyer egy országos szintű versenyt, nem lehet „senki”, bár ettől te átnézhetsz rajta, akár utálhatod is. Az hogy tud-e igazi nyomot hagyni a könnyűzenei életben, néhány éven belül úgy is kiderül, mert nem attól fog igazán megmérettetni, hogy mennyit beszélnek róla a médiában, sem arról, ő énekel-e az Eurovízión, hanem attól, hogy hány fellépése lesz havonta és ebből meg fog-e élni…
dubitus
@orogordog: Igazad van!
Ő egy kis senki! - igaz, az egész ország és a külföldi szakma is ismeri, sőt! - elismeri!
A valakik mi vagyunk, akik álnéven tépjük a csőrünket, olyanról is, amihez nem értünk!
(Tehát a politika nem tartozik a nem hozzáértett témához, mert annak minden rezdülését bőrünkön, gyomrunkon érezzük!)
.
Senki lemezére nincs vételkényszer, gondolom, az autórádiód van annyira modern, hogy nem csak bekapcsolni, hanem ki is lehet.
dubitus
@almalibre: Persze, attól függ, milyen társaságban forogsz...
Ha csak 2 évente kerül szóba a híradásokban Magyarország, az ellenzék miért idézi, a regnáló hatalom miért támadja nap-mint-nap a külföldi sajtót?
miazavalami
Nemcsak az előadón múlik , hanem a dalon is! :-)))
@dubitus: @almalibre:
almalibre
Én a napi sajtóról beszélek és az azokat olvasó hétköznapi emberekről és ezek nem sok érdeklődést mutatnak hazánk iránt. Az ellenzék azokat a baloldali lapokat idézi, melyek az ő tájékoztatásuk alapján keltik a rosz hírünket. Hogy mennyire nincs rossz híre Orbánnak, mi sem bizonyatja jobban, hogy például a spanyol kormány nem sokkal Orbán után, hasonlóan arról beszélt, hogy nem fogja engedni, hogy kivülről dirigáljanak az EU-s kölcsön fejében...
orogordog
@almalibre: @dubitus: Valakivel meg nyeretnek egy versenyt és belefecelnek, pármillát az még nem tehetség. Nem is meri az ország, emberek k.b. 70% tudja kifenne ő de csak azért , mert ez folyik a csapból is.
@dubitus: Google azt látod kivel beszélgetsz, nem bujkálok.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.