Drew Barrymore új vállalkozásként a kozmetikai ipar felé nyitott, "Flower" fantázianevű termékeit már árulják a Walmart áruházak. Az OK! Magazine cikke szerint a világsztár azt nyilatkozta, hogy nem ért egyet azzal, ha a gyerekek sminkelik magukat, egy gyerek legyen gyerek, amíg csak teheti, ezért a kislányának, Olive-nak nem fogja megengedni, hogy fesse magát, és ezt a szabályt nagyon komolyan és következetesen be fogja tartani.

Forrás: nokorszak.hu
Feltöltő: Angelika
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Rézangyal
@Dulcinea: @Angelika: A TLC-n szokott menni (munka helyemen lehet fogni ügyeletben) ot szokott futni ez a borzalmas műsor. Komolyan mondom, az eszem áll meg azon, amit a kislányokkal művelnek! A szó szoros értelmében kínozzák őket! Órákon keresztül kell a sétálást, meg a szép testtartást gyakorolniuk. Szintén órákig a fodrászolást, sminkelést! Bakker, magamról tudom, hogy már az is idegessé tesz, ha nem tudom 5 másodperc alatt a sminkemet, azaz a szempillaspirált feltenni!
És a gyerek üvölt, rángatja magát, teljes joggal a kedves hülye, 150 kilós anyuka meg erőszakoskodik vele! Ez tényleg a tipikus eset, mikor a frusztrált, nyomoronc lelkű szülő a gyermekben akarja kiélni a saját vágyait! Ahelyett, hogy elmenne tornázni, futni, maga mögött hagyná a kilóit és a lelki nyomorát! Durva életbe!
Persze olyan nyilatkozatot is hallottam az egyik, cirka 5 éves díva szájából, hogy megnézte a "felhozatalt", mármint a versenyző társakat és nem aggódik, mert látja, hogy mindenkit simán leseper...
Wazze! Milyen felnőtt lesz egy ilyen gyerekből?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dulcinea
@Rézangyal: Basszus Angyal! A mai napra tényleg gipszeltetni kellene az ujjaimat!:))
Rézangyal
@Dulcinea: Gyere, Dulci, beviszlek a Kórházba, oszt begipszelünk tetőtől talpig. Plusz kapsz egy labor vizsgálatot, grátisz :)))
Dulcinea
@Rézangyal: :)))))))) De akkor moccanni sem tudok...bár a kis pofám azért még tud járni...és az őrületbe kergetlek benneteket!:))
Feraj49
Sajnos valóban a 7-8.-ik osztályos lányoknál találkoztam a városi iskolákban cigány származású lányoknál ..az "erős" sminkeléssel. /rasszizmust félre téve / Valamennyien tudjuk a gyerek elsősorban a szüleitől,a barátaitól tanul,és azokat próbálja utánozni.
A gyermeknapi ,vagy más "ünnepi kifestés" már más dolog.A 12-14 éves korú fiúk és lányok már szeretnének "nagylányként,nagyfiúként" tetszelegni,.ezért is utánoznak.A felnőttek "majmolása " már 5-6 éves korban elkezdődik.
Feraj49
@Rézangyal: Egyetértünk. Ezek a "szülők" ellopják a gyermekeiktől a gyerekkort. Hiába lesz gazdag , ha felnőttként mindig gyerek szeretne lenni. Ennek tipikus példája "Mákos Dzsekszon". Megpróbált gyermek lenni,és ez hatalmas vagyonba került a sok gyermekmolesztálási perekről már nem is beszélek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.