Míg a nyugati országokban sokan súlyos összegeket költenek arra, hogy fogsoruk tökéletesen nézzen ki, addig Japánban jelenleg éppen a "vámpírfog" a divat a fiatal lányok körében: elálló szemfogakat csináltatnak maguknak, amelyek sok japán férfi szemében "kislányosan aranyos" megjelenést kölcsönöznek nekik.

Forrás: nokorszak.hu
Feltöltő: Angelika
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Zsoel
Egyébként nekem, bár sem japán, sem kislány nem vagyok, természetből adódóan is kiáll a két felső szemfogam. :D
Néhányan már megjegyezték, hogy úgy nézek ki, mint egy ragadozó, vagy akár mint egy vámpír. :)
Angelika
@Zsoel: Nekem is. :D És én sem vagyok már kislány. :) De biztosan nagyon kislányosan nézek ki tőle. :) Viszont amikor fogszabályzót akartak adni kamaszkoromban, megmakacsoltam magam, hogy az az én szemfogam, ilyen lett, nekem így tetszik. Tessék, most meg divatos lettem. :)
Zsoel
Ja, és még az első hozzászóláshoz egy adalék: ugyanezt a célt szolgálja ki a japán pornófilmgyártás is. Láttam ilyenekből részleteket, hát mit mondjak, európai férfinak a gyomra fordul fel tőle, ahogy 40-50 éves meglett asszonyok tizenéves gyereklányok módjára kénytelenek nyekeregni, miközben adjusztálják őket, mert ez az elvárás...
Zsoel
@Angelika: De jó! :)) Nekem tetszik, magamon is, meg máson is. :)) Jól tetted, hogy nem hagytad bántani; nem mindig a tökéletes a szép, kell egy kis egyediség is. :))

Mindenesetre azért, ha adhatok egy jó tanácsot: ne menj Japánba! :P
Angelika
@Zsoel: Én már nem vagyok veszélyben, bőven vénasszony vagyok az ottani törpincseknek. :)
Zsoel
@Angelika: Jaj, te! :) Pont arról beszélek, hogy ott nem az számít, mennyi idős vagy, hanem hogy hogyan viselkedsz: ha elég éretlenül (sőt, divatosan éretlenül, lásd: kócos fogak), ezek a perverzek akkor is rád kattannak, ha amúgy közelebb vagy a hatvanhoz, mint az ötvenhez. :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.