Szeretjük, ha a munkánkat elismerik, ezért igyekszünk bizonyítani, a maximumra törekedni és egyre magasabbra lépdelni azon a bizonyos ranglétrán. Nincs ez másként a séfeknél sem, melyre a legjobb példa Széll Tamás, aki a Bocuse d'Or-on, a világ legrangosabb szakácsversenyén a tizedik helyen végzett. Magyar konyhafőnök még közelében sem volt ilyen jó eredménynek. A dobogó legmagasabb fokára a franciák állhattak fel, őket követték a dánok, majd a japánok. Érdekelt minket az, miként vélekedik az elért eredményről egy szakmabeli kolléga, ezért a Pálma Étteremben járva Kövér Sándor séfet kérdeztük a versenyről.

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.