Húszéves a magyar ufókutatás címmel rendeztek ufó- és energetikai kongresszust Budapesten. Nemere István szerint nem jöhetnek rossz szándékkal idegenek, Pataky Attilának is csak jó élményei voltak. A szövetség pedig úgy döntött, hogy a kormányfőhöz fordul, hogy hozzák nyilvánosságra az ufóaktákat. A választmányi ülés után következett a nap legnagyobb sztárjának, Pataky Attilának a fellépése. A virágokkal díszített farmerben érkező énekes csak lassan tárt rá a lényegre. Előbb kicsit az EDDA legújabb lemezét népszerűsítette, még egy számot is előadót róla. Utána viszont váratlanul gyorsan ugrott a személyes hangvételű beszámolójára. “Hogy mi van? Van egy látható világ, és van egy láthatatlan. Ez biztos” – indított határozottan. Pataky szerint a látható világból sikerült kihozni már majdnem mindent, a materiális világ vége közeleg. Pataky ezután arról beszélt, hogy nagyon aktívan tájékozódik, és próbálja látni, mi megy valójában a világban. Egy tudós barátja pedig nemrég arról beszélt,...

Forrás: index.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

miazero
Legyen Ufóügyi Minisztérium! Népjóléti is van, azt se látta soha senki.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csegala
Végig rágtam magam a cikken, nem volt könnyű. Egy dolog már biztos, a költségvetés megint át lesz írva. Pár milliócska kell az ufókutatásra is. Szeretnék hallani egy vitát a mélykeresztyén Pállfy és a mélyufó Pataki között. Mindkettő Orbán szivecsücske. Vajon melyik kap több pénzt és mik lesznek a közös pontok?
csegala
Javaslom még, hogy a válsztható erkölcstan és hittan mellé vegyék fel az ufótant is. Az ufóoktatóknál szigorúbb feltételeket szabnék, mint az erkölcstanároknál.
A Tündik bündije
Biztos petíciót visznek vikinek, hogy elég volt, menjen végre haza a Feltsutoid-rendszerbe.
A Tündik bündije
@csegala: Például legyen ateista, és legyen képes a telepátiára?
miazero
Legyen Ufóügyi Minisztérium! Népjóléti is van, azt se látta soha senki.
ila51
@miazero: mindegy csak herdáljanak , ne harcoljanak !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.