Egy brit asszony lakókocsiját használhatatlanná tette egy repülőgépből kiesett, jéggé fagyott széklet. A WC tartályát a levegőbe ürítették, a megkövült végeredmény pedig átszakította az asszony otthonának tetejét.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Rézangyal
Nem igazán értem, miféle eljárási protokoll engedi azt meg, hogy az ürüléket csak úgy kilökjék a repülő gépből. Ennyi erővel akár emberek között, embereken is landolhatna, nyilván ezzel elpusztítva az illetőket. Vajh, mi akadálya lehetne annak, hogy egy légmentesen lezárható tartályban a megfelelő megsemmisítő helyre szállítmányozzák az emberi hulladékot?
Talán...nem bírja el a repülő?...Nanemár...
sonderkommando
@Rézangyal: Normál esetben nem is történik ilyen (mellesleg nem ez az első ilyen eset), mert zárt rendszerű. Itt is valamilyen műszaki hiba vagy emberi mulasztás történt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.