Nőnap alkalmából szeretettel felköszöntjük magunkat, és reménykedünk, hogy drága férfi társaink, barátaink, kollégáink, ismerőseink sem feledkeznek meg rólunk, mert mi nagyon örülünk ám a virágnak, de még a jó szónak is. Tudni kell, hogy a nőket bizony egy csokor hóvirág is leveszi a lábukról, nem kell orchidea csokorral pusztítani a bukszát.

Forrás: nokorszak.hu
Feltöltő: Angelika
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

67 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Gránit
Kedves Dulcinea Ila51, Tündik Bündije, Rézangyal,Kutyafüle Anka,Horizont,Pepita,Gesa,Marlin,és mindenki más,kiket név,szerint nem tudtam megemlíteni,nagymamák,gyermekeket nevelő Édesanyák feleségek,barátnők, szeretők! !Köszönet Nektek,hogy az élet viharos tengerein, mindennapjaitok bajai ,gondjai,mellett vigyáztok ránk ,néha gyámoltalan férfiakra,-,simogatjátok lelkeinket ,testünket,szeretettel ,szerelemmel gyöngédséggel.Kívánom ,hogy ne csak e napon,mindig is legyetek szeretni valók, és Boldogok.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
silber13
@Kutyafüle: Mit is köszönsz...? Miért..? Grieg ebbe mindent beleírt. A reménytelen szerelmet, a csakazért is csábítást, a légiességet, mindent.
Kutyafüle
@silber13: Mindent ami egy nőben megvan, ugye? Vagy amit ti férfiak megláttok benne?
Mi nők pedig köszönjük nektek a hódolatot:))
silber13
@Kutyafüle: Neeem... Anitra valóban álomszép, csinos, fülig szerelmes Per Gyntbe, DE..! Hiába...Otthon várja Solvejg...
almosd
Minden Hölgynek kívánok nagyon sok boldog nőnapot.
Kutyafüle
@almosd: nagyon szépen köszönöm, igazán kedves vagy:)) 17.28-ra

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.