A Z világháború reklámkampánya gőzerővel beindult: pár napja nyilvánosságra hozták az előzetest, és most sorban jelennek meg a Brad Pitt és Marc Forster-interjúk a filmről. Pitt az Entertainment Weekly magazinnak beszélt a filmről, és a Thompson on Hollywood blogra ki is tettek néhány részletet az interjúból. A legérdekesebb idézet számunkra az, amiből kiderül, hogy a Budapesten forgatott részeket végül kivágták a filmből. Z világháborúAz itteni jelenetek filmben elfoglalt szerepéről eddig lényegében csak azt lehetett tudni, hogy Moszkvában játszódnak. És abból, hogy kivágták őket, feltehető, hogy a film újraforgatott utolsó harmadában szerepeltek volna. Pitt az interjúban azt mondta erről, hogy "a forgatás idején még azt akartam, hogy a filmnek erős politikai üzenete legyen ... Olyan kérdéseket akartam feszegetni, mint hogy egy ilyen járvány esetén kinél lenne a hatalom? Melyik ország lenne az élen és melyik lenne a legsebezhetőbb? Szerettük volna ezt kivesézni, de végül ez túl bonyolultnak bizonyult. Nem lett volna úgy elég szórakoztató a film. "

Forrás: [origo]
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Szvetlana
A Budapesten forgatott jelenetek úgyis Moszkvában játszódtak volna. Nem volt eléggé moszkvás jellegű. Kevés volt a vodkadelírium:))
A Tündik bündije
Nincs ebben semmi, a mozikat megvágják, mielőtt bemutatják. Vagy a korhatározás miatt nyesnek ki belőle végül kész jeleneteket, vagy azért, hogy - mint itt is - a cselekményszövése másabb, vagy egyszerűbb irányba mutasson.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.