Rómában az utcán találták meg a híres olasz fotós holttestét, akit maffiaszerű módszerrel végeztek ki: golyót kapott a fejébe. A férfit az egész sztárvilág ismerte, hiszen olyan hollywoodi nagyságokat fotózott, mint Brad Pitt, Beyoncé, Rihanna vagy Scarlett Johansson.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dulcinea
@Kutyafüle: Az olasz maffiának! Nyilván olyan fotó, vagy egyéb információ birtokában lehetett..amiért halál a fizetség...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dulcinea
@Kutyafüle: Hát elég galád foglakozás...annyi szent! A cikkből ítélve...mondom ezt! De az is lehet, hogy véletlenül juthatott a birtokába valami, vagy láthatott véletlenül valamit amit nem kellett volna! Ezért eltették láb alól!
Kutyafüle
@Dulcinea: Ez sem lehetetlen. Most akkor mi összeesküvés elméletet gyártunk?
Lefényképezett egy politikust egy maffiózóval. Ez hogy tetszik?:))
Dulcinea
@Kutyafüle: :)))) Nem rossz..de lehet hogy véletlenül látta, ahogyan az üzlet felet kinyírják mert nem tudott fizetni:))
Kutyafüle
@Dulcinea: ez is jó:)) Na még egy utolsó.
Vatikánban rosszkor volt jó helyen:))
Nakimaga
Dianát üldöző fotósok is megérdemeltek volna a baleset előtt ilyen figyelmet!:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.