Nyilvános petíciógyűjtés indult, amikor kiderült, hogy a mostohaapja által éveken át molesztál 15 éves Maldív-szigeteken élő lányt nyilvánosan akarják megbüntetni, az ok: házasságon kívüli szexuális kapcsolat.

Forrás: Kiskegyed
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nakimaga
Mint a cikkben is utalnak a múltra,nem egyedi esetről van szó,és nem ma kezdődött,hogy náluk van ilyen!
A közösségnek az a baja,hogy mindez kiszivárgott,ezért kap a nő!
(elrettentés,hogy ne beszéljenek róla)
Pilóta
"a mostohaapja által éveken át molesztál 15 éves"
>>> Miről is van có!:-)))
ice queen
@Nakimaga: Ez így van. Azokat a nőket is megkorbácsolják, akiket pl. az utcán kap el több férfi és erőszakol meg. Csak abban az esetben kerülhetik el a megtámadott nők a nyilvános és a saria törvényei szerinti "büntetést", ha legalább ugyanannyi férfi tanúskodik mellette és állítja a bírák előtt, hogy valóban megerőszakolták, mint a támadók. Nem kell sokat számolgatni, hogy vajon hányszor fordult ez elő:(
darwin
@csikknorisz: Én olyan egyszerű ember vagyok,mint a raklap.Ilyen csak muszlim országban történik meg.Nem szidhatom a katolikusokat.Azok is műveltek szép dolgokat,2000 éven át,ma sem kértek érte bocsánatot.De: itt a muszlimokról van szó,maga a vallás sem veszi emberszámba a nőt.Ez itt a jéghegy csúcsa,és a saria .
csikknorisz
@darwin: Beszélhetünk katolikusokról is. Ha bevezetik egy katolikus országban az inkvizíciót, meg a boszorkányégetést, a többi országban nem, akkor az adott ország döntéshozói hülyék, vagy maga a vallás?
darwin
@csikknorisz: Tudod,hogy a válasz az a "karöltve"De nem mentheted fel a vallást,az a nagyobb bűnös.A döntéshozók sokszor jobban félnek a vallási vezetőktől,mint a néptől,vagy a nyilvános akasztástól.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.