Budapest - Magyarországon vizsgálódik a Velencei Bizottság. A neves európai alkotmányjogászokból álló testület egy hatfős delegációt küldött Budapestre, hogy a helyszínen faggassa ki a kormány és az ellenzék képviselőit az Európa-szerte sok vitát kiváltó márciusi, sorrendben a negyedik alaptörvény-módosításról.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coyote3
Miért is lepődnek meg? Nem ők eszkábálták össze???
Darthon1
Ez az Orbán huszár a vörös fejével miért csak most kezd el aggódni? Normális ember már az Alaptörvény (és nem Alkotmány) kihirdetésekor tudta, hogy ez így nem jó! Azóta mindig faragják egy kicsit ahogy éppen a kedvük tartja. Ez egy pártnak és nem a népnek az Alaptörvénye. Össze kellene hívni az Alkotmányozó Nemzetgyűlést és egy időtálló Alkotmányt megalkotni pár év alatt, népszavazással elfogadtatni utána azt bevezetni amikor már megvannak hozzá a törvények is, és senki sem támadná.
kukac50
Nem csoda,Népellenes alkotmányt sehol máshol a világon nem hoztak,csak Magyarországon. Ennek következménye lesz, ezt tudhatták akkor amikor megszavazták a törvényeket,

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.