Stohl András négyszemközt közölte a Nemzeti Színház új igazgatójával, hogy inkább a Vígszínház ajánlatával él.

Forrás: Kiskegyed
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
silber13
Nem vagyok benne biztos, hogy jó döntés volt. Eszenyi Enikő kemény ember és Presser szintén. Ott nem lehetnek sztárallűrök, ott be kell állni a sorba és kulizni. És mst kiváltképp meg kell húznia magát Stohl Vekninek, mert a neheze,a yardok mg hátra vannnak.
Nauta
Azért a Buci tud jól is dönteni! Gratula neki!!
A fekete Lord
Nem tudok még, egy önállóan jó, Stohl döntésről!
Nauta
@silber13: Szerintem jó döntés volt! Egyszerűen azért,mert Buci nagyon jól tudja,hogy mi fog következni!! Még igejében lelépett és ezt nagyon helyesen tette.Ami pedig a vígsznházi "kulizást" illeti,Stohlnak nem fog különösebb nehézséget okozni.Ezt a több filnben vállalt főszerepei ékesen bizonyítják.
Nauta
@A fekete Lord: Szóval,csak ennyi az észrevétel,hogy "filn"? Vagy továbbra is csak kukacoskodunk! Akkor oké,Bucinak ez jó döntése volt. A filmjeiben már bizonyított!!De ha már nyelvtanosdit játszunk,én nem tudok "önállóan jó"...(!!!) döntésről! A "döntés lehet "önálló" vagy "jó", de semmiképpen sem "önállóan jó"! Szóval,mielőtt valakinél keresed a szálkát,vedd észre a saját "gerendádat"! A "filn" egy gépelési hiba az "m" melletti "n" miatt. De az "önállóan jó" az egy slendrián (trehány) fogalmazás!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.