Anyámnak új pasija van. Szegény még tíz évvel ezelőtt maradt özvegyen, és azóta hol van valakije, hol nincs. Legutóbb négy évig volt egyedül, ezért aztán örültem, amikor azzal jött haza, hogy végre megismerkedett egy férfival. De bár ne történt volna meg!

Forrás: Kiskegyed
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Macsi
Anyukának egy szakorvosi vizsgálatot ajánlanék.Igen.. elmekórtanit! :D
Dulcinea
Üzenem a kedves mamának, hogy ne legyen teljesen, megbuggyanva! Elhiszem, hogy vágyik egy állandó társra...de valakit belekényszeríteni egy kapcsolatba, vagy egy születendő gyermekkel zsarolni...az nonszensz! Amikor két ember igazán szereti, egymást, akkor nem csak a szerelmük az összekötő erő, hanem a születendő gyermek is! Pont azért, mert mind a kettőnek a szíve vágya a gyermek! Ugyan akkor, egy "Nem! vagy csak Egyik fél akarta gyermek, szétszakítja azt az amúgy is instabil kapcsolatot!
És ismét csak a gyermek, lesz az, a szenvedő alany..Két idióta felnőtt, még idiótább játékában, az ártatlan gyermek, húzza a rövidebbet!

Ne azért szüljön az anyukád gyereket, mert pasit akar magához láncolni...hanem azért mert szereti, akarja azt a gyereket tűzön vízen át! Ha nem ezt érzi...ne akarjon szülni!
Másik
Sajnos sok ilyen Ottó futkározik szabadon.
Az egyedülálló nő, ha lakása van, nagyon kapós lesz az ilyen "megélhetési társkeresők" körében.
Megvan a lakás beépített cseléddel, csak szépeket kell mondani.
Még az is lehet, belemegy a gyerek dologba, mert így még inkább bebiztosítja magát.
Ha a nő ennyire vak, ennyire kapcsolatfüggő, bármikor kidumálja a stiklijeit. Ha meg nem megy, jöhet a vak komondor.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.