A nézők szavazatai alapján Fekete Dávid, így Lakatos Krisztián esett ki a versenyből.

Forrás: kakukk.ro
Feltöltő: bellini
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

39 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Evikati
A macifiút nagyon sajnálom. Ő volt a legszimpatikusabb:-)
Zwei
viktorkának apuka kilóra megvette a megát:-(
a korrupció mindenhol ott van, ez alól pont ez a tv lenne kivétel?
nane!
roberto
miért mondjátok, hogy megvette Viktor apja a Megasztárt ? ennyire lehetséges ez ?
bogyó
szerintem viktorka nyer:( én nem szeretem.angolul jól énekel,de magyarul borzasztó.hajrá dávid!
Hoppare
Pár hete beszélgettem egy barátommal :) lediktáltam neki a kiesési sorrendet! egy kivételével mind bejött! nincs jós tehetségem...
roberto
szerintem azért dávid túl kevés a megasztárhoz, viktor azért jobb az én meglátásomban.
Evikati
@roberto: szerintem is. Dávid elég sokszor "mellé" énekelt. Viszont a tinilányok kedvence a fizimiskája miatt. Ez a szavazásoknál sokat nyomott a latba.
roberto
Egyébként szerintem unalmas volt a legtöbb műsor, a zsűri sem tud már igazán kritikát mondani. Folyton elmondják, hogy már az elmúlt adásokban említettem ezt, meg azt.
Zwei
„Kilóra vette meg Király Tamás a Megasztár- győzelmet fiának”

- olvassátok ezt a cikket is:-((
Evikati
@Zwei: Én olvastam, de ezt így, ahogy írják nem hiszem el. Egyébként a sok közepes énekes közül Viktor volt a legjobb.
tsabeeka
Hoppare, nem jóstehetséged van, "csupán" átlátsz a kertévék logikájának színfalán. a probléma az, hogy ez a tulajdonsága is kb annyi embernek van meg az országban, mint a jóstehetség. de akkor te mindenképp jól jártál :)
roberto
Valahogy én sem tudom elhinni, hogy megvette. annyira azért csak nem ember.
tsabeeka
Évikati, nekem is Krisztián volt a legszimpatikusabb
Evikati
@roberto: A zsűri gyengébb volt, mint a versenyzők. Számomra egy ember volt meggyőző és reális: Fenyő Miklós. Boldog névnapot kívánok neki!:-)
Mestert lehet, hogy valóban megvette Király.
gabriel62
Ez aztán a bunda megrendezik a B -tervet mert az A -terv csődöt mondott , vagyis előbb a zsűri továbbjuttatja Viktort de miért , szerintem a szavazatok alapján kiesésre állt ezért a TV -2 jó kis pénzt bezsebelt , szerintem még Mester Tamás is kapott eleget , hogy voksoljon a Viktorra és nem a nézők döntöttek hanem ki kap többet a szavazatokat is meg lehet bundázni , mert mindenki megvehető a TV-2 meg igazán .....
roberto
gabriel62-nek igaza lehet. bennem is felmerült, hogy miért döntött előbb a zsűri, amikor mindhárom versenyzőre lehetett szavazatot küldeni. ez becsapos volt.
Zwei
én nem szoktam ilyesmiket nézegetni, csak pillantást vetek rá, nos:

- "legjobb" eddig lakatos krisztián volt és magasan,
- fenyő miki végtelen korrektsége előtt le a kalappal,
- mester egy inkorrekt, "undorkeltő-anyag" volt számomra,
- a zsűri-elnöknő egy "gőgicse",
- a fridi pedig "a nyakatekert".
Evikati
@roberto: Hát az már valóban mindennek a teteje lenne:-D
gabriel62
@bigyobogyonak : nem akarlak megbántani , de te szerintem a két láb között a dudort látod a Viktorka ahogy ragozod a Krisztian sajna, volt a legjobb aztán Dávid és nem is tudom de a sok tininek rossz a füle, kár az SMS - ért mert az csak csepp a tengerben Dávidra nézve .Szerintem a Lakatos Krisztian ha nem is nyerte meg a megasztárt ő neki már biztosan lessz lemeze és akkor mutatkozik meg ki a legjobb ennyit ....akartam.
Zwei
@gabriel62: nos, én sem szeretnélek megbántani, de hidd el, nem értem meg, hogy mit alkartál elmondani, pedig kíváncsi lennék a véleményedre! ... kijavítanád magad? ... köszi!:-)
gabriel62
Zwei: eggyet érek veled az Eszenyei a zsűri elnöknője egy gerinctelen féreg Frederikusszal eggyütt a Mester Tamásra még a gerinctelent is kevés mondani ,aki ért is valamihez az Fenyő Miklós nem azért mert ma van a névnapja...
gabriel62
@Zwei : nem is hozzád szóltam miért is javitsam ki magam remélem leirtam a véleményem akinek nem inge ne vegye magára ..most csak finom voltam , nem hiszem hogy valami rosszat mondtam volna neked ...
bogyó
@gabriel62: ha,végigolvasod még egyszer a hozzászólásomat,látod,hogy azt írtam:valószínű viktorka nyer:( DE, én nem szeretem.nekem ő egy nyálas alak,akármilyen dudor is van a lábai között.
(pedig, én még vesszőket is használok a mondatokon belül,mégsem lehet érteni???)
bogyó
*bocs:"szerintem viktorka nyer:( " így írtam
zsolti
mohácsi viktória nyilatkozott már?
Zwei
@zsolti: igen nyilatkozott! ... az ügyet az ep elé viszi!:-)
bellini
Kíváncsi vagyok, hogy lesz ennek visszhangja
fridacica
Sziasztok,ez a megasztár számomra egy óriási csalodás volt és szerintem nem csak nekem hanem láttama megdöbbentö arcokat,mint pl.Fenyö Miklos.Tudjátok hihetetlen,hogy krisztián kiesett,hát millioszor jobban énekel gyönyörü tiszta hangja van mint Dávidnak.Az elején szerettem Dávidot is,de már lefutott egyértelmü volt,hogy ö nem valo az elsö háromban.Viktornak könnyü dolga van:) Krisztián igy is nyert szerintem.
Zwei
@guciflipi35: - mester egy inkorrekt, "undorkeltő-anyag" volt számomra,
Zwei
@guciflipi35: volt-e duci(dagadt)? ... naná! ... ki kellett alatta betonnal önteni a "stéget", hogy kibírja!:D

a mester kijelentette krisztiánnak a közelmúltban a tv nyilvánossága előtt, hogy: "Nem neked kell ám megnyerni a megasztárt!" ... na ekkor úgy vágtam volna ki a zsűriből, mint a taknyot! ... honnan veszi a bátorságot, hogy prejudikáljon egy ekkora seggfej?!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.