Liptai Claudiával kapcsolatban a mai napig a leginkább az foglalkoztatja az embereket, hogy vajon van-e új szerelem az életében.

Forrás: Kiskegyed
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Macsi
No igen.. a pasik jó része azt szereti, ha lehet mit fogni egy nőn és nem abból áll egy vacsora, hogy az asszony egy salátalevelet rágcsál! :D
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tivoli
@Brother Louie: már megbocsáss, ha mindenki megfogadná a tanácsod, ki járkálna az utcán?
kedwes
Nos, lehet hogy korábbi alakja jobban tetszett a férfiaknak, - ami jogos - de szerintem inkább már kiismerték, na ezért nem olyan közkedvelt!
tivoli
@kedwes: Mit ismertek ki?
Én spec. úgy kedvelem, ahogy volt, van, lesz. Nem az én feleségem, hogy számon kérjem a viselkedését.
kedwes
@tivoli: Ez is egy nézet! De most nem erről szól a cikk! Inkább arról, hogy nem kelendő a nő!
Nauta
@Brother Louie: Ne feledd!! Az alvilág offshore lovagjai, orbanisztánban élik virág korukat!Ezek irányítják a sztárpiacot is!! Itt egyeseknek klassz,a többségnek kuss!! Ami annyit jelent,hogy orban "klasszikus" demokráciája van itt kiépülőben!!A cirkuszi porondok már gőzerővel készülnek,Felcsúttól, Debrecenig szerte az országban!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.