Az X-Faktor dögös sztárja végre elárulta, mitől néz ki szinte minden pillanatban olyan jól, hogy lányok százai epekednek utána.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

miazavalami
@csa-csa: Szte4d , ki ez a vastag Csaba?? Mit tett ez a legényke az asztalra , a magyar könnyűzenében? Azon kívül , hogy felmegy a színpadra elvernyálol kisminkelve egy pár nótát. Mondj csak egy dalt ami az ő nevéhez fűződik!!! Ja Kicsi lánykák fejét elcsavargatni pont megfelel. De ne mondd azt nekem , hogy ez a hímringyó bármit is tett azért amit elért. hiszen a mittoménmilyen tehetségkutatóban is a szájába rágták mit énekeljen , felöltöztették... , erre mindenki képes akit csak akarnak abból "sztárt" faragnak. De kérdezd meg a véleményem az Omegáról, Charlie-ról, Vikidálról, vagy bármely más olyan előadóról akiről lehet véleményt alkotni, mert ők rendelkeznek olyan zenei múlttal amiről lehet véleményem!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csa-csa
@miazavalami: Igaz! Ha első fogalmazási zavaromban ha azt írtam volna hogy ezek után az következik hogy bu@zi is, utalhattam volna arra rögtön hogy ebben az országban lassan nincs olyan színész, énekes, tornász, balettművész(azokra pláne), akiknek nemi hovatartozásállandó téma. Egyik nagy karmesterünkről Ferencsikről, nem egy színészünkről, költőnkről Faludyról mindenki tudta, mégsem zavart senkit. Igaz Ők tényleg nagyok voltak, de kezdők is valamikor.
miazavalami
@csa-csa: Drágám nekem a homokosokkal semmi bajom. Nekem az ilyen kis paprika jánosok akik semmit az ég világon nem csinálnak mint kiállnak és elvernyákolnak olyan nótákat amit mások megírtak , hangszereltek , szóval az ilyenekkel van baj. Nagy Kedvencem Gobbi Hilda . Imádok az összes szerepében . A nemi hovatartozása köztudott , de ő művész volt, és alázatos. De a fent említett úriemberre ez nem mondható el...
csa-csa
Mondjuk Gobbi Hilda nekem is nagy kedvencem volt. A többivel is nagyjából azért egyet kell értsek.
miazavalami
@csa-csa: Akkor mire volt jó ez a kis eszmecsere? :-))
csa-csa
egy kis fogalmazászavar kapcsán, minden esetre véleményt cseréltünk.
üdv.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.