Zalatnay Cini végre harmóniában van önmagával, jól esik neki, hogy a fiatalabb férfiak bókolnak neki, hisz, ahogy mondja: egy nő haláláig nő marad.

Forrás: Story Online
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

pacsni
Kedves Cini! tudod, hogy nagy zenei rajongod vagyok, rengeteg kèpeket vettem mèg a 70-es èvekben mikor nagydivat volt a fènykèp vàsàrlàs sokat dedikàltà is nekem, mèg mindig megvannak, tevoltàl a pèldakèppem ès sok koncerteden voltam.Sok hibàt trèvedtèl az èletedben, de ez volt az egyik legnagyobb hiba amiben tèvedtèl.
elosszor is az a szemèt nemtudom milyen Csabanak hivjàk nem kellett volna kielègiteni az akaratàt, tudni kellett volna Cinikèm, (mert akkor màr nemvoltàl 20 èves) hogy nem megyunk mutètalà, az egy szemèt pali volt hogy ilyenre ràtudott beszèlni. O nem hiszem, hogy o vala ha is szeretett, az a bitang csak kihasznàlta az is a nèpszerusègedet, ès az alkalmat hogy lenyuzzon rolad egy kis pènz, tonkretette az egèszsègedet az èletedet. Mèg mindig lekellene fogyni legalàbb 10 kilòt, Csodàlkozom, hogy ennyi èsszel nem vetted èszre, hogy ez rosszindulato pali, igaz ahogy ismerlek, te senkitol nemfogadsz el tanàcsokat az orvosodat megkellett volna kèrdezned, hogy mi a vèlemènye, de az is csak a lovèra hajtott, ès hogy megmondjam az igazat mèg most is nagyok a melleid, vissza kellettvolna csinàltatni az eredeti mèretre. A termèszetett nemlehet megvenni. En soha se csinàltamvolna ilyet, ha a fèrjem kèrtevolna akkor se, jobblenne ha egy kicsit osszeszednèd az eszed 65 èves korodra, de ha màr eddig nemtudtad osszeszedni, akkor ezekutàn mit lehet vàrni?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.