Tavaly havonta 85 960 forint volt a létminimum Magyarországon egy egyszemélyes háztartásban. Az egy évvel korábbihoz képest 2,4 százalékkal nőtt - közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).

Forrás: Ötvenentúl.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nakimaga
85 960 forintot , hetenként elfogadhatónak találom !
csa-csa
@Nakimaga: ez ugyebár 343840-Ft egyetértek! ha leginkább max. hárman vagytok! Egy 32 nm-es luk rezsije sem két fillér. Na már most - amit igen sokan enyhén szólva tévesen fognak fel - a rezsi nem csak fűtés-villany-közös költségből áll!
Amit havonta köteles vagy fizetni az mind mind mind rezsi!!! Telefon, internet, (ez ugyan sokaknak luxus) banki kölcsönök pláne, ha kicsi gyereked van, pelenka és egyéb "baba kiadások" ha idős vagy gyógyszerek, ha ovis a srác gyerekétkeztetés, ha sulis azért, ha kamaszodik + zsebpénz kell, ha kocsid van be sem ülsz súlyadó meg a többi, ha nincs kocsid havi 10ezer a bérlet ÉS MÉG NEM ETTÉL! Ez már nem rezsi, DE még nem vettél sem ruhát, sem cipőt, nem voltál nem hogy színházban de egy nyamvadt moziban sem, a gyereknek nem létszükséglet, de ma már hasznos egy számítógép,És még mennyi minden nem jutott eszembe! SZÓVAL KEVÉS!!!
Egy három tagú családnak gondok nélkül minden luxust nélkülözve egy kényelmes élethez úgy br.1 milla kell havonta, aminek a fele ugyebár úgy 5-600 ezer!
NA ÉS második gyerekről ne is álmodj, és főleg! MEG NE MERJ BETEGEDNI MERT AKKOR VÉGED!!! Azonnal nem lesz állásod, (ami egészségesen sem biztos ebben a mocsadék országban!) amitől úgy iramban kezdesz lecsúszni mint a strandok csúszdáján.
HA CSAK NINCS MARHA NAGY MÁZLID!
miazavalami
Gőzöm sincs! Még sose volt annyim , hogy kijöttem volna belőle...
entero
Először le akartam írni, de inkább nem teszem...:-))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.