Budapest - Kesztyűs kézzel bánnak a tárcák a dolgozókkal, ha térítésekről, juttatásokról van szó. A Blikk újabb bizonyítékát találta annak, hogy a minisztériumok alkalmazottainak jobb sora van a szimpla állami alkalmazottakhoz képest.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Szemetladak. A kisemberekkel fizetetteik meg az adojukat.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
mátmar
Saját minisztériumai sem tudják, hogy a bankok nem hárítják át a dézsmát? A diktátor azt mondta.
csegala
Ezt megint az agyon nyomorított bérből és fizetésből élők fizetik meg. Hát ide mennek az adóforintok. Pedig biztos, hogy a tárcák dolgozói nem minimálbérre vannak bejelentve és jóval többet keresnek az átlagnál. Röhögve ki tudnák fizetni. Megint egy rakás teher a szegények hátán!
kata53
@DR Eric CARTMEN: Ne reménykedj! Át fogják hárítani!!!
entero
@kukac50: Csak szólj nekem, ha megtámadnak...:-))
soljanka
Eddig bármilyen törvényt alkottak, utána többe került azok kompenzálása...
Normálisak ezek???
nyanya001
„Nem számolok azzal, hogy a továbbhárítás megtörténik, a bankok között ugyanis komoly verseny van. A verseny azt indukálja, hogy a költségek nem továbbháríthatóak” – nyilatkozta a közelmúltban Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter. Varga mondatai teljesen kompatibilisek Giró-Szász András kormányszóvivő meg tavaly áprilisban tett kijelentésével. Giró-Szász azt mondta: a tranzakciós illeték jelentős részét nem a lakosság fogja megfizetni, hanem a bankok.

Mindez azért érdekes, mert munkatársunk a napokban levelet kapott a Raiffeisentől, amelyben arról értesítik, hogy augusztus 1-én hatályba lép A pénzügyi tranzakciós illetékről szóló törvény módosítása. (Mellékszál: az eredeti törvényt 2012. július 23-án hirdették ki, a módosítási törvényjavaslatot pedig 2013. június 17-én nyújtották be, vagyis tizenegy hónap sem kellett a hatalomnak önnön törvénye korrekciójára.)

www.atv.hu/belfold/20130724-tranzakcios-illetek-varga-mihaly-valosag-0-2

Hazudnak reggel meg este, éjjel meg nappal !
Ők semmit nem vállalnak a nehézségekből, mindent ránk terhelnek !
Jellemtelen bagázs !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.