Minden vendéglátóhelyen fogyaszthatunk desszertet, de nem mindegyik hagy bennünk maradandó emléket. A Barabás Étterem Csokoládévulkánja forralt boros málnaraguval olyannyira fenséges, hogy szinte beleégeti magát a tudatunkba, összekapcsolva ezzel a helyszínt az ízlelőbimbókat ért kényeztetéssel. Nagy Róbert séf mesélt a nem mindennapi alkotásáról, de előre figyelmeztetünk mindenkit, hogy a nyugalom megzavarására alkalmas sorok és képek következnek.

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.