Ez már a gazdasági adatokban is látszik.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Menőmanó
Hát hogyne lenne megőrülve, ritkán talál hülye, gyarmatosítható országot.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
@Őrnagy: Budapest, 1989. május 25. A fidesz tagjainak ülősztrájkja a Kínai nagykövetség előtt: a transzprensekkel demonstráló aktivisták a szervezet szolidaritását fejezik ki a távol-keleti országban változtatásokat követelő kínai diákokkal.
nemzetiarchivum.hu/images/medium/MTI-FOTO-Slp4R1B5NzZQWjRtUHQvWUkwWXlLQT09.jpg
Őrnagy
@Dollárért Eladott Ország: Ezerszer elmondtam már Gyagyás:

A fidesz vezérkart és Orbán Viktort az MSZMP KB választotta ki és készítette fel az MSZMP-ből kiszervezett "többpárti demokrácia" újszerű gyakorlására! 1986-1990-ig. A fidesz politikai akcióit, mint a "Kommunizmus ellen harcoló" ifjú KISZ-esek politikai tevékenységét az MSZMP KB szervezte meg és hajtatta végre, és ha valamelyiket ezért letartóztatták, Horváth István Belügyminiszter azonnak személyesen ment a letartóztatóhoz, hogy intézkedjen a védett személyek szabadlábra helyezéséről.

Ezért nem vagyok Gyagyás Fidesz és Orbán hívő, ha ezt a tyúk agyaddal nem is tudod felfogni!
csak úgy....
@Őrnagy: pedíg te csak egy gyagyás fidesz és 0rbán hívö! - még a zárójelentésedben is ez áll!
Őrnagy
@csak húgy Gyagyás...: Már megint összeszartad magad Gyagyás az erőlködéstől, és abból próbálsz kiolvasni valamit, amit nagyon szeretnél!
Eladott Ország
@Őrnagy: tegnap,16:24 ☻ „Ha valami úgy néz ki mint egy kacsa, úgy úszik mint egy kacsa és úgy hápog mint egy kacsa, akkor az valószínűleg egy kacsa is.” Nem tudom bebizonyítani, hogy illiberális orbanista szarzsák vagy, de amikor meglátok egy madarat, amely kacsaként dübörög, kacsaként jár, tollai és hálószálai vannak, és kacsákkal társul, mindenképpen azt állítom, hogy ez kacsa."
A fidesz távozásánál, nincs fontosabb nemzeti érdek ma Magyarországon.
scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/363955357_575133554775845_670729064721919909_n.jpg?_nc_cat=103&ccb=1-7&_nc_sid=5f2048&_nc_ohc=lzJddF7vRzcQ7kNvgGyAatN&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&oh=00_AYAWBkEi08ObSV7ewAWFQde41TaSQ8PESdcfrO-1Gf5sMg&oe=6643A890
Bástya Béla Elvtárs
@csak úgy...: Én tábornok vagyok! Hadseregtábornok! Te maximum (ny)alezredes, Illetve előbb utóbb vandáltábornok!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.