Első fokon felmentette a bíróság az írásszakértőt, aki szerint Tánczos ártatlanul ült majdnem tíz évet. A gyilkosnak hitt férfi nem kap munkát, nincs mit ennie. A 11 éves körmendi kislány, H. Zsófika meggyilkolása 1998. április 1. óta, immáron 15 éve nem hagyja nyugodni a közvéleményt. Az emberek megosztottak: sokan a mai napig nem hiszik, hogy valóban Tánczos Gábor végzett a gyermekkel. Még az ügyet jól ismerők is vitáznak egymással. Mint arról a Bors beszámolt: az Európa-szerte szaktekintélynek elismert írásszakértő, dr. Lépold Józsefné elemezte Tánczos írását, és biztos a fiatalember ártatlanságában. Az asszony tavaly megdöbbentő kijelentést tett: – Ott van a Tánczos-ügy. A mai napig állítom, hogy aki H. Zsófikát gyilkolta volna meg az ítélet szerint, nem ő az elkövető. Ma már tudjuk, hogy nem ő az elkövető, mert megvan az igazi. Csak mi történik nálunk? Ötven évre titkosították (…) És hogy miért nem lehet erről beszélni? Az esküm alapján.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tigris5
Tudni lehetett ,hogy ártatlan ez az emberke,csak a szemébe kellett volna nézni és onnét minden kiderül.Búsás kárpotlás járna mivel ártatlanul ennyi időt letöltött egy börtönben és az életéből is elvették ezt az időt.Hogyan legyen bizalma ezek után az emberekhez főleg a HATÓSÁGHOZ.Szerintem a lelke sérült és azt nem lehet meggyógyítani erre nem gondolnak??? Havi 350 ezer ft.járna abból talán meg tudna élni ez a sajnálatra méltó fiatalember.ÉS KÁRPOTÓLNI MINDEN EGYES KIESETT ÉVEKÉRT.!!!Orbán Viktor ne a stadionokat épitse hanem a néppel is törödjön egy kicsit. Munkát adni nem is akármilyet mert ennyi szenvedés után igenis megérdemli. Kiváncsi lennék ha az Ő családjában lenne ilyen eset mit tenne???Szégyeljék magukat az itélethozók is mert ráfogni valakire ilyen ügyet szégyenletes .Lemondani kellene ezért a bakiért külföldön ezt teszik.Itt mindenki félti a koncot a zsiros fizetést.Hát ez magyarország pocsmányban élünk és küzködünk minen egyes nap a megélhetésért.Irány külföld FIATALOK ott jobb szebb jővő vár rátok.
mátmar
Meg vagyok róla győződve, hogy azért ítélték el amit el sem követett! Hála a rendőrségnek és a független ügyészségnek. Ha valamelyik nagyfejű rendőrnek lenne a pucájában annyi vér akkor RENDESEN kivizsgáltatná ezt az egyébként már a nyomozás folyamán teljesen elbaszott ügyet!
kamazuka
Napi kenyérgond?
Toljátok a számlaszámot!
Kűldök annyit,hogy kenyeret tudjanak venni.Ezen ne múljon!
bretagne
Valahogyan mégis harcolnia kellene a kártérítésért. Nagyon sajnálom, mindenkit, aki ártatlanul ült. Kártérítést neki!
dömdödöm
néhány munkatipp :
Balettáncos
pék
szijjártó dublőr a fideszben
vagy egy repülőjegy los angelesbe ,séta az utcán azonnali szerep bármelyik filmben
:-)
m.cdn.blog.hu/sz/szebenyiistvan/image/1.jpg

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.