Felvételről láthatjuk ezentúl Sebestyén Balázs és Vadon János Vundersőn és Zuperszexi című műsorát. A Borsnak elárulták, hogy miért.

Kapott hideget-meleget Sebestyén Balázs és Vadon János eddig két adást megélt Vudersőn és Zuperszexi című műsora. A show gazdája, az RTL Klub most változtat. Az eddig élő műsort felvételről fogják sugározni – árulta el a Borsnak a csatorna programigazgatója.

Kolosi Péter szerint nem a kritikák miatt változtatnak, az, hogy eddig élő volt a műsor, csupán egy kísérlet volt, hiszen a késő esti talkshow-k a világon mindenhol felvételről mennek. Nem tett hozzá annyit pluszt élő mivolta a műsorhoz, hogy érdemes lenne így folytatni – indokolt a programigazgató, aki azért nyitva hagyta a lehetőségét annak, hogy hogy bizonyos részek továbbra is élőben menjenek, ha a téma aktualitása úgy kívánja.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Vizual
A Tv.-k szórakoztató műsorai hűen tükrözik az egész rendszert. Ha nem akarod nézni Balázst, utálom, akkor van választásod. Ott van pár köztévé. Ugye egyszerre hárman közvetítenek egy időben, népies táncokat, ketten a vidéki népet mutatják, olyan "gárdás jelmezre" utalót, majd a föld megművelőit amint a légkondicionált kapákkal művelik a földet.
De vannak hírek. A "rohadt kommunisták" mit műveltek a magyar néppel. Most is, mert visszajöttek és jönnek, mint megtudtuk Orbán felemelő beszéde után. De vannak filmek is, szinte akció filmek. "Ház a sziklák alatt" Görbe Jánossal, ami a maga nemében akkor óriási film volt, mára már ugye elavult mondanivalóval. /elavult ?/ De nem kell aggódni mert kapunk a 20 -30-s évek nyálkás nyúlós mára már röhejessé váló filmek okán. Nem a "Filmmúzeumról" beszélek ! És sorolhatnám a felesleges és színvonaltalan műsorokat, aminek a tanulsága, hogy szép világot épít az Orbán kormány. Szokd meg !
De azért van politika. A mindig igazságot mondó orbáni Hírtévé, vagy a magyarok lelkét birizgáló ECHÓ tv.-t
Ha mást nem is de azt láthatja aki akarja, milyen világ jön ha 2014.-ben Orbán nyer. Ehhez képest Balázs egy zseni.
tony-66
T. fiuk LÁNYOK ! nem bALÁZSAL és JANIKÁVAL van a baj!,hanem akik öket foglalkoztatják ,kenyeret és MUNKÁT adnak a két ifjunak! megjegyzem ÖK a maguk nemében talpra eset okos gyerekek! A baj azzal a sok procer,program-igazgatóval és producerrel van! semmi baj a következö 500 évben rájönnek a manuszok! vagy nem !?
mindenkinek üdv és kellemes hét végét!
tony-66
ja , VIZUÁL kedves! elvagy tájolodva kissé! nem baj az 500 év reéad is vonatkozik. Egy a dolog nem lehet a paradicsomot csokoládéval fogyasztani, de majd rájösz idö az van! 500 év,
Vizual
@tony-66: kedves Tony ! Látod, Te is olyan vagy mint Balázs. Nem mond semmit, de azt nem értjük, de azért Te biztos jól szórakozol. De jaj. Én bizony nem fogok rájönni, mert soha nem értettem az emberek igénytelenségét. Bár azt látom, hogy Te sokat mondtál, bár semmi értelme, mert én, hülye, nem értem mire kell rájönnöm. Mert az a meggyőződésem, hogy ez a Balázs a társadalom egy rétegének, vastag rétegének az igénytelenségét reprezentálja. Már várok, mikor gyűjtenek megint Izaurának.
És, hogy politizálok ? Tudod, igen. mert annak idején abban az "átkos" rendszerben a népet Öveges professzor "hülyítette" a gyerekeknek szóló, könnyen érthető fizikával. És nem Izaurával hülyítettek. Ha érted az összefüggést a paradicsom és a csokoládé között.
tenger49
...oda sem kellett volna engedni őket!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.