Bombameglepetés Telkiben: hiába gondolkodott külhoni kapitányban, Pintér Attilát nevezte ki a honi futballszövetség. Legalább olcsón megúszták: az új tréner a töredékét kapja egy külföldinek.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

martinpalermo
Az egész honvédségi állomány,sőt a TEK is pályán lesz???Nem harcosok kellenének,hanem igazi focisták.Pinyő,máris rossz irányba fordul,35 éveseket hív haza (Gera-Huszti), már nyugdíjasként, a harcosok között?.Nincs mit veszítenie,havi 20 milla meg egy kis pont prémcsi,meg reklám prémcsi.A következő EB-re még a csoport 3.helyezettjei is játszanak reményfutamot.A sorsolást követő interjúból néhány,mondat."A csoport első,és második helyén nehéz lenne végezni,az osztályzós hely elérését célozzuk meg...bla bla.
silber13
Tán Shurikennel, és katanával fognak harcolni? Hogy ez mennyire lökött!! Hú! Pintér a mágus! Pintér a csodatévő!Elnök úr! Az ágya alatt lévő edényke tartalma már kihűlt, ha felébredt, vegye ki belőle a pracliját, nehogy véletlen megfázzon!:-)))
martinpalermo
@silber13: Azt kell mondanom--sajnos igaz--de hagy dolgozzon--az ébredés megint nehéz lesz az biztos.
silber13
@martinpalermo: Jó, hát tegye a dolgát, de majd a keserves ébredés után sajnálkozva széttárja a karjait és " Csak ennyire vagyunk képesek " sóhajjal távozik!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.