Az ünnep színei, a piros, a kék és a zöld az öltözékekben is visszaköszönnek. Lássuk, egy tündéri leányka mit választott magának!

Forrás: Kiskegyed
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Meine Ehre heisst Treue
Hülyét kapok ettől a felszínes csillogástól, amely azt mutatja, hogy milyennek kellene lenni, mintha a budapesti vagy a nagyvárosi fényeken kívül más nem létezne.
A társadalom más szegmensét is mutathatnák, hogy lássák az üresfejű, sekélyes gazdag sznobok, hogy nemcsak elit helyek léteznek. Persze arra ki kíváncsi? Az nem jó reklám.
csa-csa
egyetértek! vannak hasonló trendi ruhácskák, legfeljebb "turiban"! na és akkor mi van!
De sokaknak még turira sincs pénzük! Persze ezt egy gyerekkel úgy sem tudod megértetni! Legfeljebb bólogat hogy megértette! Dehogy értette! Sajog a szíve mint a fene! És ne kezdjétek hogy nevelés kérdése, meg hogy egy értelmes gyerekkel meg lehet értetni! Hát nem lehet! És jobb ha nem látsz a fejébe, mert csak azt látja hogy a másiknak mindenre telik nekik meg nem! és ennyi! Ettől gyerek a gyerek!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.