Egy friss kutatás szerint, azok a menyasszonyok, akik csupán az esküvőjük miatt fogynak le, nagy valószínűséggel fél éven belül mindent visszahíznak.

Forrás: Ötvenentúl.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ila51
@martinpalermo: ...de hát az sem tart félévig ! , vagy igen ? :)
martinpalermo
@ila51: Szia:)) Jó kislány voltál? sok szépet kaptál a Angyalkáktól?Én arra gondoltam,hogy a nász éjszaka eredményes:-)) félév múlva, a volt menyasszony,tetemes túlsúllyal is rendelkezhet mert már másodmagával eszik.Persze nem kötelező akkor sem elhízni:)))
ila51
@martinpalermo: egy parfümöt kaptam ...le van állítva a nagy költekezés ...finom kaják is voltak , de csak óvatosan csipegetni ...már így is van egy kis plusz tömeg :))
martinpalermo
@ila51: Gratulálok:)) nálunk is mindenféle jók,vannak mert vendégeink érkeztek,szilveszterig,,én sem nagyon merem kaja szempontjából elengedni magam:))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.