A gyermekes szülők már rutinosak és óvatosak, hogy meg ne lássa őket a gyerek amikor nem kellene, de az ünnepi időszakban együtt az egész család, a gyerkőcök is otthon vannak, így egy óvatlan pillanatban be is nyithatnak anya és apa szobájába... ha elutazik a család, nyaralás...

Feltöltő: cikk
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Szvetlana
@cikk: Fiatal házasok voltunk persze az egymáshoz símulás és a kis puszikák napközben is előfordultak igen gyakran. Két kislányunk volt, ők ezt látták és megszokták. Ez természetes volt nekik, és bármilyen furcsán hangzik, ez megnyugtatta őket, mert látták-tapasztalták, hogy köztünk minden rendben van.
A gyerek számára a veszekedés, vagy a fagyos csend az a borzasztó, mert akkor félnek, nem tudják, hogy most mi van? Egyszer fordult elő, hogy veszekedtünk, akkor sírvafakadt mindegyik, rögtön azt kérdezték, ugye nem hagytok el bennünket?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
cikk
@Szvetlana: Korrekt amit írsz, a veszekedés sokkal többet árt a gyereknek. Ha látja, hogy anya és apa szeretik egymást, mármint puszik, ölelés az megnyugtató, hiszen ettől neki is biztonságérzete van. Jó, hogy nálatok minden rendben és a gyerkőcök szépen nőnek fel! A mai világban jó olyat hallani/olvasni, hogy a gyerek szeme előtt nem veszekedés zajlik! :)

@JAJMÁR: Biztosan ijesztő, főleg kisebb korban... a szülők szerintem ügyesen megoldják az együttlétet, ahogyan Te is írod. A kamaszok esetében a "pihenni szeretnénk" nem is rossz, ebből érthetnek és nem is ciki a helyzet.
Szvetlana
@JAJMÁR: Mi sem zártuk magunkra a hálószoba ajtaját. Egyszer fordult elő, hogy éjszaka bejött a hálóba a picike, bedobta," hogy nem tudok aludni".Éppen akcióban voltunk:))
Én felkeltem, visszakísértem a gyerekszobába, kicsit beszélgettem vele, de közöltem vele, hogy az éjszakát apuval töltöm, te pedig a tesóddal aludjatok a gyerekszobában.Többé soha nem zavartak meg bennünket. Amikor már iskolások voltak, rájöttek ők maguktól is, hogy vannak nekünk saját intim perceink, szépen elvonultak a szobájukba, vagy lementek a ház elé a játszótérre. Nem kellett magyarázkodunk. Valahogy a gyerekek ösztönösen megértették és nem kellett magyarázkodni.:))
De ezt mind természetesnek kell felfogni, aztán 20 év múlva mi is elmentünk moziba:))
cikk
@Szvetlana: Jó, hogy ilyen laza szülők vagytok és nyitottan neveltétek a gyerkőcöket. Az a jó, ha a kicsik ösztönösen tudják, hogy a magánéletre mindenkinek szüksége van. Helyes, hogy nem volt együtt alvás a gyerkőcökkel, az kicsiknek és nagyoknak is kényelmetlen egyaránt.
yazo64
:)
Móricka egy nap kék zöld foltokkal beállít az iskolába. A tanító néni megkérdi:
- Mi történt veled Móricka?
- Tegnap zajt hallottam anyuék hálószobájából. Odamentem az ajtóhoz és azt hallottam, hogy apu azt kiabálja egyfolytában, hogy elmegyek, elmegyek.
- De hát ez nem indok!!! - mondja a tanító néni.
- De én bementem elköszönni...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.