A Comment.com jutott hozzá egy listához – hogy honnan és mennyire tekinthető hivatalosnak a lista az jó kérdés -, amely tulajdonképpen a hazai televíziós csatornákat rangsorolja – százalékosan – 2013-as nézettségük alapján és hát jó pár pofára esős meglepetés született ezen a listán.

Forrás: filmsor.net
Feltöltő: Filmsor
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szaboria1
Csak egyszerű a a magyarázat. Akinek Mindig Tv-je van azok nem tudnak sok csatornát nézni. A kábel szolgáltatók is nagy francok mert a felmérésük alapján a gyakran nézett csatornákat a legdrágább csomagba tették.
soljanka
Az idióta Cool-nak még az is sok, ahol van.Kb 3 éve nem kapcsoltam oda. A Viasaton iszonyú hosszúak a reklámok. Az AXN nekem még eszembe sem jutott.
Valami fiatal ""Alekoszon szocializálódott kezdő firkászka alkothatta a cikket, ha fennakad a sorrenden.
Dr. Felipe
Ezen nem csodálkozom mert az ATV a baloldal közszolgálati televíziója. Csak itt lehet hitelesen tájékozódni mert máshol csak a zorbánc féle hazug propaganda megy.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.