Marcali — 350 szüntelenül rágó száj várta, hogy végre nagyobb mezőkön legelhessen, a több száz szürke marha lába alól azonban kihúzták a talajt.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
A magyar szürke szarvasmarha vagy magyar szürkemarha a Magyarországon őshonos, törvényileg védett háziállatok egyike. Valódi hungarikum, amely szépségével, szilajságával, őserőt sejtető impozáns megjelenésével az Alföld világszerte ismert jellegzetességeihez tartozik. A fajta létszáma a mélypontját a hatvanas években érte el, azóta egyre emelkedik. Húsa finom rostú, igen ízletes és garantáltan BSE-, azaz kergemarhakór-mentes.

Ezeket is elpusztítja a mutyikormány !
A haveri köröknek kellettek a földek !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Desischado
Mert Mityisztán, Abszurdisztán jobban teljesít! Mocskos rablók!
@kamazuka: Egyetértek! Vigye el Bécsbe, talán ott jobban megbecsülik, és igazad van, reklámnak sem utolsó, íme, hogy bánik a kormány a gazdákkal!
Tekla
@tivoli: Kell nekik , mint Palesztinában. Ezen kívül a földön majd legelhet a marha , de olyan árért ,hogy a föld tulajdonosé legyen az összes haszon ,aki eteti ,feji ,gondozza , az nem fog tudni megélni belőle , neki semmi más dolga csak dolgozza magát agyon a rabszolga..
tenger49
...a személyes ismeretség kapcsán,Jóska nem adhatod fel,túl sokat dolgoztál azért a farmért!!!
tivoli
@Tekla: Ah! Valóban!
Bérbe adja a földjét a marhásnak, az meg attól kezdve a földesúrnak dolgozik. Jól ki van ez találva.
almosd
A szürkemarha nem Hungarikum ?,mintha az lenne ,akkor most védi a kormány a Hungarikumot vagy csak a szája jár ,a csókos !!! Hungarikumot ezek szerint jobban védi.
kukac50
Mindenki láthatja,hogy a Fideszre nem érdemes szavazni!
Ők a szájukból segget csináltak!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.