Az első megcsalásnál általában mindenkinek bűntudata van. Ha ez többször megismétlődik, vagy egy hosszútávú viszony alakul ki, akkor egy ideig még kínzó a lelkifurdalás, de ez lassan átcsap a jaj nem kellene lebukni érzésbe. Legyen szó egy  kalandról, vagy hosszú...

Feltöltő: cikk
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

martinpalermo
@A Tündik bündije: Mint mindig tökéletes ,legnagyobb része mondanivalódnak.és a humorod !+ 50 tetszik:)) Azért nem minden srácot lehet palira venni, egy kis dörgölőzéssel:-)) de a tapasztalataid nagyon élet szerűek .A dal említése pedig :-))) na én azt meggyőződéssel hiszem,hogy voltak olyan pasijaid, akik még most is keresik a "kijáratot":))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
martinpalermo
@cikk:Érdekes,véleményeink azonossága--köszönet , kedves vagy,hogy gondolataimat így fogadod el..Én is ,közel azonosan látom a környező világot--és ez, azt jelentheti,hogy látjuk az utat,amin érdemes haladni.))
cikk
@martinpalermo: Tényleg érdekes. Egymás véleményének elfogadása és tiszteletben tartása a minimum szerintem. Örülök neki, hogy úgy érzed látod az utat amin érdemes haladni és ehhez sok sikert kívánok! :) Általában én is így érzem, bár szerintem én tipikusan optimista vagyok. :)!
martinpalermo
@cikk: Nem sok egyforma vélemény van a Propin,--nagyok a kontrasztok,főleg politikai témákban dúl a küzdelem.Köszönöm jókívánságod--vezessen téged is a felismerés,és az élethez szükséges nem kevés szerencse is.Írásod végén olyan érzésem támadt,mintha pesszimistának látnál, és úgy tűnik mintha búcsúznánk :-)Én most igen,mára búcsúzom ,köszönöm a beszélgetést -jó éjt:))
cikk
@martinpalermo: Egyáltalán nem látlak pesszimistának és nem is búcsúzásnak szántam. :) Én is köszönöm a beszélgetést, élmény veled dumcsizni, remélem innen folytatjuk! :) A véleményekkel kapcsolatosan, ha valamivel nem értek egyet akkor sem a vitát látom megoldásnak. Észérvekkel, logikus gondolatokkal meg lehet egymást győzni, de ha nem sikerül az sem baj, mert mindannyian különbözőek vagyunk. Szerintem izgalmas több szemszögből megvitatni egy dolgot legyen az politika (bár abból általában inkább kimaradok) kapcsolatok, utazás, vagy bármi egyéb. Ha más szemszögéből is megismerjük a dolgokat, lehet, hogy teljesen új képet kapunk az adott témáról. Köszönöm a jókívánságokat, jó éjt :)
varrólány
@cikk: 19.22 Én meg végképp nem szólhatok hiszen én sokáig szabad voltam , nem is motivált az hogy valami megfelelési kényszerből férjhez menjek. Vagy mert már az összes velem egy idős már babakocsit tologatott. Az ő életútjuk az volt az enyém más Ha újra kezdhetném is ugyanúgy élnék , sokáig elköteleződés nélkül. Nem a férfiak miatt hanem mert így az élet más apró élményeit is átélhettem .
Ilyenből lesz egy nagy kerek egész élet, legalábbis nekem..-) De van igényem sokszor az egyedüllétre még ma is , a feltöltődésre!
cikk
@varrólány: A tudat megnyugtató, hogy nem csak nekem van igényem az egyedüllétre. :) Örülök neki, hogy téged sem zavart, hogy mások már babakocsit tolnak, vagy éppen házasok, vagy válnak stb. Mindenkinek más az élete, nekünk több tapasztalásra, szabadságra volt szükségünk. :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.