Budapest – Orvosnál járt mostanában többször is az államfő. Egy olvasónk telefonált be azzal szerkesztőségünkbe, hogy véletlen egybeesés folytán párszor összefutott Áder Jánossal a fővárosi MÁV-kórházban. Az információért jár a Blikk tízezer forintja. - Mindannyiszor már sötétedés után, a késő délutáni órákban jött, a rendelési időn túl. Autóval érkezett, két testőr kísérte. A folyósón türelmesen várakozott – mesélte a betelefonáló. Természetesen azonnal kerestük a Köztársasági Elnöki Hivatalt (KEH), hogy megkérdezzük, mi a baj, ott azonban közölték: aggodalomra semmi ok. - Áder János a közelmúltban valóban felkereste a MÁV-kórházat: mint minden egészségtudatos ember, az elnök úr is nagy hangsúlyt fektet egészsége megőrzésére, ezért rendszeresen részt vesz szűrővizsgálatokon. Most is ez történt – tájékoztatta a Blikket Altorjai Anita, a KEH sajtóigazgatója.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Darthon1
Mintát vettek a koponyájáról. Ha annak idején majd véletlenül ellopják, akkor meg lehessen különböztetni a Kádárt a Kádertől.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Mobil123
@karma1: Neeee.:-)) maga alá csak úgy.
mariaberta
Mátrai Zsuzsának /régen/ volt egy kellemes slágere, így hangzott az első sora: "mindenkit érhet baleset..."
bukfenc
Talán kitiltották a Kútvölgyiből??
Fals ez a hír
ha ő beteg (bár az lenne,-fertőző agybetegség orbánctól) akkor magához rendeli az egész kórházat..
Nem hiteles szerintem ez a hír...
QQríkú
Titkolóznak?
Akkor kiújult a trippere!
tavaszi
Milyen érdekes ...teljesen mindegy itt egyeseknek...miről van szó...bátrak, más ember egészségén élcelődni...gusztustalankodni...pedig ...jaj de csúnyán tud fricskázni az ilyen alpáriaknak a sors...én nem lennék ennyire bátor...
bukfenc
@Horizont: Van igazad! :))
(én még 78'-as brossurából dolgozom) :))

Szerintem megártott neki a szolárium!! :))
(túlbarnult a kis fehér bőrű!) :))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.