Hatalmas hullámvölgy után nem csupán kibékült Tápai Szabina és Kucsera Gábor, hanem még oltár elé is állt. 

Szabina és Gábor két évig éltek külön, ám a válásra nem került sor, a kajakos ugyanis szerette volna visszakapni a családját. Kucsera hatalmas változáson ment keresztül, és rendületlenül küzdött azért, hogy újra együtt lehessen párjával és gyermekeikkel, aminek meg is lett az eredménye. A sztárpár már jó néhány hónapja újra férjként és feleségként él együtt, Szabina pedig most elárulta, újrakezdésüket egy esküvővel pecsételték meg – számol be a Blikk.

Nemrég a válást tervezte, most újra összeházasodott Tápai Szabina és Kucsera Gábor – "Óriási küzdelem, sokszor önmagunkkal"

Fotó: Facebook/tapaiszabinaofficial

Annak idején csak polgári esküvőnk volt. Nemrég azonban egy keresztény szertartást is tartottunk, azután, hogy újrakezdtük. Nekünk ez egy megerősítés is volt. Nagyon felemelő érzésként éltük meg közösen

– árulta el Tápai.

A házaspár az egykori kézilabdázó testvére által került közelebbi viszonyba a vallással. Mint ismert, Tápai Andi a tavalyi évben került be egy olyan keresztény közösségbe, amelyben hatalmas fordulatot vett az addigi élete. Megtért és ma már a Biblia tanításai határozzák meg az életét és itt találta meg a szerelmet Bodó Imre személyében, akivel májusban össze is házasodtak – számol be a Blikk.

Andi által épült be a családunk életébe a vallás. Gáborral napi szinte olvassuk a Bibliát, hallgatunk tanításokat, igét. Ez a mi kapcsolatunkat is erősíti, építi, ami nagyon áldásos dolog. Amikor megszülettek a gyermekeink, azt éreztük, hogy kerek lett velük az életünk és innentől kezdve mindenhova együtt kell mennünk. Jól éreztük magunkat együtt, de valljuk be ez megöli a női-férfi szerepet és jóformán észre se vettük, hogy "csak" anya és apa maradtunk. Most megfogadtuk, szánunk időt arra is, hogy kettesben legyünk, szükségünk van erre, hogy csak egymásra tudjunk figyelni – mondta határozottan a háromgyermekes édesanya. – Teljesen más alapokra helyeztük a kapcsolatunkat, és azt gondolom, kellenek is egy kapcsolatban ilyen megújulások. Tény, hogy a szerelem múlandó, de a szeretet a legnagyobb feszültségekben is megvolt egymás felé, és egy olyan erős kötődés, kapocs van közöttünk, ami ezt a két évet is túlélte. Most pedig minden nagyon jó

- árulta el a lapnak Szabina.

Forrás: Blikk.hu

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jesz
Napi szinten olvassák a bibliát?...pffff..-

hát ez a buli nem fog sokáig tartani.
FLETÓ
Felesleges! ha baszni akarnak, azé'! Ha mással akarnak..., akkó meg azé' !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.