A Blikk megtudta, hogy a Dr. Ruttner és Társa Ügyvédi Iroda már rajta van a NAV listáján, mégpedig a végrehajtási eljárással érintettek között.

"Való igaz, hogy nagy összegű az adótartozásom, ami akkor keletkezett, amikor az uzsorakölcsönök miatt még az adót sem tudtam befizetni" – ismerte el Ruttner.

A sztárügyvéd továbbra is a Ceglédbercel határában található, 4,5 hektáros területen felépített luxusfarmján él. A bizarr méretű, gigantikus építményt évekkel ezelőtt 1,5 millió euróért (kb. félmilliárd forint) hirdette meg, de mind a mai napig nem talált rá vevőt.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
1951
Ha már egy sztárügyvéd sem tudott felkészülni az uzsora ellen, akkor miként várták el a bankok Magyarországon, hogy a banki ügyfelek, kiket minden magyarországi bank megvezetett az általuk kitalált banki indexálási trükkjeikkel, hogy felkészültnek kellett volna lenniük és úgymond "pénzügyi ismeretek"-kel kellett volna rendelkezniük?!! Ez épp oly botorság, mintha egy betegtől, ki orvoshoz fordul, azt várnák el, hogy ismerje annak az injekciónak, vagy tablettának a kontraindikációját, amelyet az orvos felírt!! Ugye ezzel a T. Bíróságok és a T. Kúria is tisztában van, hogy ez egy őrült hivatkozás a bankok mindegyike részéről, mely bankok egyébként kivétel nélkül devizát hírből sem látott "devizahitelt" bocsátott az ügyfél rendelkezésére! Átverve őket! Nem kicsit, nagyon! Mi az, hogy nagyon is! Hogy idézzem a klasszikusunkat!!!
tavaszi
@1951: ha ehhez hozzáteszem hogy mire a fidesz kormány megérkezett 2010-ben addigra az emberek 99%-benne volt a szarba...én magam majdnem rákeféltem...autóvásárlás miatt devizahitelre ...szerencsére a 3-hónapban amikor emelkedett a részlet..és sem a tőke sem a kamat nem fogyott akkor a lap alján pici betüvel megtalálta : az ügyfél 1 szeri alkalommal kérhet szerződésmódosítást...és ezzel élve kifizettem az egész vételárat...Euroleasingnél szegeden...le akartak beszélni,hogy nem kell megijedni...stbstb...beintettem..és hivatkoztam a jogomra...és belementek...azota már kocsim sem lenne
Sede
szegény ember, de sajnálom...
még a végén éhezni fog...
hattorihanna
@tavaszi:Csak úgy mellékesen, ha volt kp-d,minek vettél fel kölcsönt?
1951
@tavaszi: Bizonyára volt miből kifizetned zsebből, ez természetesen a Te magánügyed, de akkor "ne tépd" a hitelfelvételre kényszerülteket, mert nagyon sokan a munkaszerzéshez, munkába járáshoz kénytelenek gépkocsit használni!
Szvetlana
Addig jár a korsó a kútra, még egyszer utolérik. Ennek is már a hűvösön van a helye ennyi gazemberség után.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.