Kolbászt nemcsak a paprikás krumpliba, a rakott krumpliba vagy a lecsóba tesszük szívesen mi, magyarok, hanem magában is fogyasztjuk lila vagy vöröshagymával, kenyérrel. Ugyan legtöbbünk számára a disznóöléskor készített házi kolbász az igazi, de azért a boltokban is lehet jó minőségű szárazkolbászt kapni. Hatfélét tesztelt 20 főből álló csapatunk, 1–5-ig pontozták őket (összesen 100 pontot lehetett elérni), a vakteszten értékelték az ízüket, az állagukat és az illatukat.

Forrás: Blikk.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.