Túl bonyolult az ügyintézés, messze vannak a szavazókörök – legfőképpen ezek miatt szavaznak nagyon kevesen a külföldön élő magyarok közül. Az elmúlt években félmillió magyar ment külföldre dolgozni. Közülük eddig 30 ezer embert vettek névjegyzékbe.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
Pedig az az 500 ezer eldönthette volna a választást de megértem a döntésüket. Ők már minden hidat felégettek maguk után és új hazát választottak maguknak. Gondolom sokan fogják követni őket ha nyer a fideSS.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
1magyar
Akiket már elüldöztek, nyilván nem az üldözőkre szavaznának,ezért megnehezítik nekik, mert ők nem románok,így nem szavazhatnak levélben.
kiskutyauto
Ez a is a fizeSS trükközése, manipulációja, intézményesített csalása. Mivel tudják hogy akik elmenekültek, 90%-uk nem szavazna a hazaáruló fizeSS maffiára, ezért hát ellehetetlenítik őket... de sebaj, ez az állami szintű nemzetellenes bűncselekmény is fel lesz jelentve, nemzetközi bíróságon, ki lesz vizsgálva, be lesz bizonyítva és megy az egész hazaáruló orbánmaffia patkányfalka csűrhe söpredék tényleges életfogytigra fegyházba szépen libasorban... hajrá orbanisztán hajrá abszurdisztán
soljanka
Ha nem akarnak itt élni, hazajönni, akkor miért szavaznának.
A szomorú csak az, hogy azok akik soha egy vasat sem fizettek ennek az országnak, azok levelezhetnek...
Én járulék és adófizetéshez kötném a szavazást.
csa-csa
@Dr. Felipe: "megértem a döntésüket. Ők már minden hidat felégettek maguk után és új hazát választottak maguknak."
REMÉLEM VISSZA SE NÉZTEK!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.