Ha el vagy akadva az online társkereséssel, lehet, hogy valamit rosszul csinálsz! A legtöbb társkeresőre jellemző, hogy rövid próbálkozás után feladja az online társkeresést, aztán pedig az oldalt hibáztatja a történtekért. Körülbelül, mintha egy angol nyelvkönyvet hibáztatnál azért, mert nem tanultál meg angolul. A lehetőség adott volt pedig, csak rosszul használtad. Az online társkereső igazából egy online közösségi oldal, ahová (jó esetben) egyedülállók regisztrálnak. Regisztrációjukkor a legtöbb esetben senki sem segített, hogy mit írjanak, milyen fotót tegyenek fel, vagy hogy hogyan keressék a számukra megfelelő jelölteket. Emiatt aztán rengetegen vacak fotókkal, vacak szövegekkel és még vacakabb szűrési feltételekkel próbálkoznak, aztán pedig csodálkoznak, hogy nincsen eredmény.

Feltöltő: ramengirl70
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

varrólány
Azt olvastam , hogy ha a fotón nem tetszik a hölgy a férfinek akkor a szöveget már nem is igazán olvassa el.Hmmm...
ramengirl70
tény, hogy a fotót nézik meg először. na de mi van akkor, ha fotó alapján nem tudja az illető eldönteni, hogy tetszik-e vagy sem a másik? na akkor jön a szöveg...
varrólány
@ramengirl70: Az lehet a legnehezebb , a szöveg ne legyen se sok ,se kevés. Túl sok információ se kell , hogy az illető érdeklődő levelet küldjön. Gondolom én mint amatőr mert sose voltam társkeresőn.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.