Budapest — Új MSZP-t, régi motorosokkal, Deák Ferenc nevével fémjelezve! Lehetne akár ez is a jelmondata a Lendvai Ildikó által szervezet Deák Körnek, amely pont a tisztújítás előtt adta ki első kiáltványát.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

töky
Ildikó Néninek nem kellene már kevernie ebben a szarig fosig lejáratott MSZP körül. Nem kell már a segítsége ezt ő is beláthatná. Ők már elbaszták azt alaposan, amit el lehetett baszni. Szekeressel, Kovács Lászlóval, Puch Lászlóval, és a többi vénséggel együtt. Kellene hagyniuk már, hogy a mai agilis fiatalok adják meg a pártnak a végső löketet a kimúlás felé. Ugyanúgy fognak járni, mint az MDF a Dávid Ibolykával, vagy az SZDSZ a Kunczéval, meg a Retkessel, vagy a Kisgazdák a Torgyánnal , vagy a MIÉP a Csurka Gyurkával és akkor végre eljöhet a diktatúra ideje. Orbán azt fog tenni ezzel az országgal, amit csak akar. A szánkból fogják kilopni a műfogsort kényük kedvük szerint. Még csak meg sem kérdezik, hogy szabad-e, mert nekik mindent szabad a kétharmadjuk mellett, ha ugyan akkor már nem négy ötöd lesz, vagy 96,0 %, mint annak a kis koreai gecinek. Jól szavaztunk áprilisban, nagyon jól ! Éljen Viktor! Éljen a Párt !
( egészségetekre ártalmas lesz, ha ezt nem tanuljátok meg sürgősen baszkikáim !!!
varrólány
Régi motoros... jesszusom hát inkább motorozzon!:-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.