Hozzávalók: 1 nagy fej vöröshagyma, 60 dkg krumpli, 2 evőkanál étolaj, 2 babérlevél, 1 kiskanál piros fűszerpaprika, 20 dkg füstölt kolbász, 2 dkg liszt, 1 dl tejföl, só, esetleg erős paprika.

Forrás: erdely.ma
Feltöltő: Edy Andre
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Evikati
Én liszt nélkül készítettem el. Zellerkockákat is tettem bele.Nagyon finom:-)
Edy Andre
Elhiszem, ezek az egyszerű magyaros levesek a legjobbak!
Evikati
@Peter: Zöldbabbal is lehet hasonló fincsit készíteni, sok fokhagymával:-D

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.