Lehet-e boldog párkapcsolat akkor, ha az elején nincs szikra és fantasztikus kémia? Ezek elég fontos kérdések, hiszen a legtöbb online leszervezett randiból a szikra és a “nem éreztem a bizsergést” hiánya miatt nem lesz soha semmi. Pedig lehet, hogy az adott pár egyébként összeillett volna! Nemrég együtt dolgoztam egy klienssel, aki hosszú ideig online próbálkozott, de valahogy sosem jött össze neki semmi. A nők lepattintották, nem találták elég érdekesnek az adatlapját, vagy egyszerűen csak eltűntek, mint szürke szamár a ködben. Stratégiát váltott, és elkezdett szervezett randi rendezvényekre járni, és láss csodát, 7 perc beszélgetés után a legtöbben szimpatikusnak találták és benne lettek volna egy randiban! Miért? Talán azért, mert oda nem úgy ment a legtöbb résztvevő, hogy hosszas levelezgetés és egyeztetés után magas elvárásokkal ült le minden egyes jelölthöz. A 7 perc pedig arra elég volt, hogy eldöntsék, tudnának-e még beszélgetni vagy sem. (Tanulság: ha nem megy valami,...

Feltöltő: ramengirl70
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cukkini
Gyúlékony szikrákat szórnak lépteim lépten, nyomon,
ha nyomom magam betonba bele a végtelen úton?

Mit ér a gyönyörűség, ha örök hűség nem terpeszkedik rajta?
verőce21
Mona Lisa előtt állva, nekem nem a szikra, inkább az jött, ez a tenyeres-talpas reneszánsz asszonyság nem titokzatos. Jó körülmények között, elégedetten éldegélő ténsasszony is lehetne. Mosolyában nem annyira a titok tükröződik, hanem a jó emésztés és a jó lelkiismeret fénye.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.