A magyar fiataloknak csupán 38 százaléka sportol rendszeresen – mondta Orbán Viktor Győrben, az Audi Aréna megnyitóján. A célt is meghatározta: sportért rajongó nemzetből sikeresen sportoló nemzetté váljunk!

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

gödörben
A tömeges sporthoz nem milliárdos arénák kellenek, hanem megfelelő élet, idő és lehetőség. Megfelelő az, ha nem reggeltől estig gürizik az ember éhbérét, amiből amúgy sem tud megélni, de vegetálni elég. Megbecsülés kell, hogy legyen kedve sportolni, egészségesen élni. Kiváncsi lennék, ha az okosok napi 12 órát dolgoznának a túlélésért, akkor mit és hogyan sportolnának.
nena
Akkor minek kellett a lábadhoz egy új stadion !?
Senara
célt is meghatározta: sportért rajongó nemzetből sikeresen sportoló nemzetté váljunk! Sikeres sport , vívás , kajak ,kenu ,úszás (!) összes nem kap annyi pénzt amennyibe a faluvégi stadion került .
Dr. Felipe
Akkor már csak a lopásnak él, a pancsoló aréna meg át lesz alakítva mauzóleummá ha eljön az idő.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.