Budapest ‒ Ki gondolná, hogy még egy olyan sikeres embert is foglalkoztat olykor az öngyilkosság gondolata, mint Czeizel Endre (80)?

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Emlekszem annak idejen a meghurcoltatasara, most valoszinu azert vette elo a Blikk ezt a regi ugyet, hogy egy kicsit szimpatikusabbnak tuntesse fel a most szuletett masodik gyermeke miatt, ugyanis nagyon erdekes szituacioban el, nemzett a szeretojenek ket gyermeket, mikozben a nejevel 46 eve el egyutt, es a ket holgy tud egymasrol. Szerintem ez a ferfionzosegnek a Csimborasszoja, en inkabb elbujdosnek ezzel , minthogy vilagga kurtoljem a dolgot.
A szeretojet nem itelem el, (hisz a szerelem vak, mint a komondor), de ahogy Czeizel a ket no es a nyilvanossag kozott lavirozik, ez tobb, mint gusztustalan!
Mindamellett szakmailag is inkabb bulvarsztar volt sokszor, mint felelos szakember, hiszen az en baratnomnek is ketszer javasolta a terhesseget, hogy nyugodtan szuljon, egeszseges lesz a gyermek, holott az elso gyermek sulyos orokolt betegsegben 18 evesen hunyt el, es ennek ismereteben javasolta a masodik terhesseget, aki 14 evesen szinten ugyanabban a sulyos korban hunyt el.

Elottem elvagta magat minden iranyban, sajnalni csak a rak miatt tudom, mint ahogy egy ismeretlent, vagy a szomszedomat sajnalnam, semmi tobbet.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csa-csa
@karma1: " ...ahogy Czeizel a ket no es a nyilvanossag kozott lavirozik, ez tobb, mint gusztustalan!"
erre a mondatodra értettem
karma1
@csa-csa: Dragam, az atlagember ugy el, ahogy akar es ahogy tud. De Czeizel egy nemzeti peldakep, ikon, kituntetett tudos, O nem elhet ugy, mint Kovacs Jozsi a Kis -soron...
csa-csa
@karma1: Drágám, Ő is "csak" egy ember. Azt teszi és teheti amit bárki rajta kívül is.
KERKA
Ő is az egyike azon sokaknak, akikről lehull a lepel, és csalódva vesszük tudomásul, hogy nem tudtuk, kiért rajongtunk éveken át:(
karma1
@csa-csa: Tudod, Kedves, annak idejen volt egysorozata a TV-ben, igen hulye cime volt: "Az elet el, es elni akar"...
Az o elete 10 millio magyarnak volt az etalon, peldakep, ikon, turo tudja, mi meg, es en ugy gondolom, hogyha valaki beall egy ilyen helyre (politikusnak, sztar-tudosnak, vagy csak sima celebnek), akkor az elete azonnal nyilvanossa valik, nem sertodhet meg a paparazzikon sem tulzottan, mert mindenki tudja, mikor belekezd, hogy mivel jar a "celebseg". Igen, igazad van, o is "csak" egy ember, de mint orvos, eleteket, sorsokat dontott el a tudasaval, (a baratnom eseteben kettobol ketszer totalisan mellelott!!! mindket gyerek borzaszto, orokolt betegsegben halt meg, egy 18 eves kislany es egy 14 eves fiu), szoval neki KELL hogy legyen akkora turokepessege, amivel megoldja a legrosszabb helyzeteket is.
Ne haragudj, nagyon szeretem a beirasaidat, de most ezt a "megoldasat" , amit a ket kicsi gyereke anyjaval, a szeretojevel szemben lepett meg, na es amit a vele 46 eve elo felesegevel szemben tesz, szamomra az is elfogadhatatlan!
Most, hogy halalos beteg lett, mindket oldalrol bekaszalja a ket no + a gyerekei szeretetet, mert ugy erzi, ez neki jar... Hat szerintem meg nem, legalabbis nem igy!
Soha nem iteltem el, akinek EGYMAS UTAN voltak a kapcsolatai, de az, amit Czezel ur muvel, szamomra kimeriti a bigamia fogalmat, vagy a majdnem hareme't...
Sajnalom ot, mint egy atlagos, beteg embert, de csalodtam benne, csak ennyi...
csa-csa
@karma1: Egyetértésem Kedves, mindazon által senki még a Czeizel Endre magánéletéhez sincs abszolut semmi de semmi közünk.

"mint orvos, eleteket, sorsokat dontott el a tudasaval, (a baratnom eseteben kettobol ketszer totalisan mellelott!!! mindket gyerek borzaszto, orokolt betegsegben halt meg, egy 18 eves kislany es egy 14 eves fiu), szoval neki KELL hogy legyen akkora turokepessege, amivel megoldja a legrosszabb helyzeteket is."
A szakmai munkásságát, - tragikus és fatális tévedését - sok más szakmai területen is - élesen el kéne választani azon döntéseitől, ami csak és kizárólag rá tartoznak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.