A raguleves után egy könnyen elkészíthető főételt ajánlok. A bőséges halfogyasztás az egyik módja az étrendünk, valamint az egészségünk javításának. A jótékony omega-3 zsírsavakat tartalmazó különböző halféléket érdemes hetente fogyasztani. A menüt egy szőlőtortával koronázom meg. Az ebéd 1150 kcal/fő értéket tartalmaz, az ára pedig 840 Ft/fő. Az ételek elkészítéséhez sok sikert kívánok! Fásy Ádám
Forrás:
Blikk.hu
RSS tartalom,
A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.
1 hozzászólásarrow_drop_down_circle
Új hozzászólás