Magyarország — Devizaadósok tízezrei várták, hogy véget ér a rémálom, amivé életük vált a devizahitelük miatt. Sokan elhitték a politikusok ígéreteit, és abban bíztak, hogy a mentőcsomag bevezetése után akár 30 százalékkal is csökken majd a törlesztőrészletük és az adósságuk, ám nem így lett.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

1magyar
2010-tő hogy a francba szaladtak el ennyire a kamatok, hogy több mint 200 %-os emelkedést hoztak a szerencsétlen adósoknak???
nemjoezigy
Aljas ez a kormány a pénzintézetekkel együtt.
Még most is azt mondják, hogy megmentették az adósokat.
Pedig nem. Csak az MNB (állam) mint legfőbb okozó nyert.
Mi lesz ha kilakoltatják a fizetni nem tudó embereket, szétszakítják a családokat (lásd a legutóbbit: propeller.hu/itthon/3101547-egyhetes-babat-szakit-el-anyjatol-allam). Mit csinálnak a sok felszabadult ingatlannal? Megveszik fillérekért a gazdagok, és akkor jön megint a statisztika, hogy mekkorát javult az anyagi helyzet, a lakáspiac.
Ezzel szemben mi van, mint állami segítség?
Talán a családi csődvédelem? Á dehogy, mert az egyik küszöb pont az, hogy nagyobb legyen a vagyon mint az adósság. Mi? Hogy van ez?
Ha nem ez akkor az eszközkezelő még ott van. De az sem érhető el, mert betelt, mert olyanok ott is a határértékek, ami nem életszerű, ja és az érintett bank hozzájárulása szükséges.
Számtalan esetben nem engedik, még a lehetőségét sem az adósokon való segítésnek.
Tehát mi marad,: az utca a milliós adóssággal.
Még azt az esélyt sem adják meg, hogy marad az utca, a teljes adósság elengedéssel, mint jobb helyeken.
De hát ez Magyarország fideszkdnp-s vezetéssel.
Ők és a gazdagok jól élnek, a többi meg pusztuljon el, ezzel is az ő gazdagságukat növelvén.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.